71 rækkehuse til leje i Ammendrup Park

Det er allerede nu muligt at leje en bolig i rækkehusbebyggelsen i Ammendrup Park. I samarbejde med Stensdal Group & HusCompagniet opføres der rækkehuse på henholdsvis 90, 100 og 110 kvm. Der er tale om kvalitetshuse med muret facade, træ/alu-vinduer, gulvvarme m.m. Lejepriserne ligger fra ca. 10.600-13.500 pr. md. ex. forbrug. Der forventes indflytning 1. december 2021, 1. marts 2022, 1. maj 2022 og 1. juli 2022.

Se mere om det spændende byggeri her: https://ammendruppark.dk/

”Vi ser så mange muligheder i at udvikle og bygge til unge, familier og seniorer, som vil bo grønt og dejligt og alligevel tæt på alt i Helsinge”, siger Søren Stensdal. ”Det er ikke rimeligt, at en så attraktiv grund ikke bruges til det, den var tænkt til, da man anlagde kvarteret. Så det gør vi nu noget ved og glæder os til at komme i gang”.

Hos place2live er vi stolte af, at være blevet valgt som Stensdal Groups samarbejdspartner, når boligerne skal lejes ud. Og vi står naturligvis også til rådighed, hvis du har en bolig, som du skal have vurderet og solgt.

Book salgsvurdering

Book en gratis salgsvurdering eller ring til os for en snak om dit boligsalg – og evt. leje af et af rækkehusene. Tlf. 4876 0100