Bestil en gratis salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.
Skriv din adresse og telefonnummer i feltet til højre. Så kontakter din lokalkendte place2live mægler dig og aftaler en dato, hvor mægleren kan komme forbi og prissætte din bolig. Så ved du efterfølgende, hvor du står økonomisk, hvis du vælger at sætte din bolig til salg.

Kunne du tænke dig en bolig der passer bedre til dine behov?
- Få en gratis salgsvurdering!

Mange mennesker går med drømmen om en anden bolig end den de bor i. Årsagerne kan være mange. Deres nuværende bolig mangler plads eller omvend er den blevet for stor. Alt for mange bor faktisk i en bolig der slet ikke passer deres aktuelle behov. Det er faktisk rigtig ærgerligt for dem.

Bor man i en bolig, der er blevet for stor har man mange unødvendige ekstra udgifter. Det kan være ejendomsskatter, værdiskat, forsikringer, varmeudgifter, el udgifter, vedligeholdelse og så kræver en stor bolig mere rengøring og praktisk arbejde.
Omvendt hvis man mangler plads. Der sparer man måske nogle penge, men mangel på plads kan skabe mange andre udfordringer for familien og ikke mindst praktiske udfordringer.

Fælles for begge grupper er, at de mangler en gratis salgsvurdering fra place2live. En salgsvurdering giver boligejerne et billede af hvordan et salg kan se ud rent økonomisk her og nu.

Mange kunder oplever faktisk også, at en salgsvurdering fra place2live rent faktisk viser en bedre økonomi, end de selv går og forestiller sig. Mange steder vil køberne faktisk gerne betale lidt mere, end sælgerne har været vandt til  i finanskrise årene.

En salgsvurdering giver også mulighed for at drøfte strategier og hvordan man bedst opnår en god salgspris. Man kan bestille en gratis salgsvurdering af sin bolig, ved at kontakte den lokale place2live butik.

Bestil Salgsvurdering

Vi kan give dig en realistisk salgspris på din bolig