• Sagsnr.11-11194
  • Type:Villa
  • Boligareal120 m2
Gadevangsvej 91-3400 Hillerød

kr. 3.995.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Flot udsigtsvilla med Selskov som nabo

Gadevangsvej slynger sig gennem det nordsjællandske landskab og skaber en naturlig grænse mellem Selskov og Gribskov. Området er en smuk mosaik af små søer og frodigt skovlandskab. Her mellem Hillerød og Gadevang drejer I af. For enden af indkørslen venter jer en helt særlig udsigtsvilla i flere plan - en ugeneret oase med perfekte betingelser for familielivet.

Inden døre emmer hjemmet af hygge og skønne materialer. Udendørs forsødes tilværelsen med både en lækker tagterrasse, diverse frugttræer og en enestående udsigt over grønne trækroner. I kan nyde utallige soltimer fra den hævede træterrasse eller forsyne jer med hjemmedyrkede æbler, pærer og kirsebær. Adressen giver jer fred, ro og landlig idyl kombineret med kort afstand til hverdagens gøremål. Cyklen tager jer til daginstitution, skole, indkøb og Hillerøds stemningsfulde bymidte. I kan også slå et smut forbi Gadevang og proviantere økologiske råvarer hos købmandscaféen Jordnær. Her er højt til himlen, men man kommer hinanden ved - det lokale sammenhold udmønter sig blandt andet i et fælles projekt om byhaver. Som prikken over i'et kommer de grønne naboer, som tæller Gribskov, Esrum Sø og ikke mindst Selskov, hvor I kan lufte hunden såvel som løbeskoene. Villaen er oprindeligt fra 1950, men er siden ombygget og forvandlet til et fuldstændig tidssvarende hjem - senest i 2005-07. Huset er tilpasset grundens skrånende terræn, således at underetagen ligger i niveau med haven. Denne etage består af 80 tørre og anvendelige bonuskvadratmeter, som har bryggers, badeværelse, walk-in-closet, to disponible rum, køkken-alrum og et enormt potentiale - kun fantasien sætter grænser. Stueplanet blev i 2005 opdateret fra gulv til loft. Her findes et pænt flisebadeværelse, et gæstetoilet, tre fine værelser samt et stort opholdsmiljø med køkken og stue i åben forbindelse. Det stilrene stålkøkken er indrettet med en skøn køkkenø, mens stuens brændeovn spreder både varme og hygge. Herfra leder en trappe op til tagetagen, som giver adgang til tagterrassen. Læn jer tilbage, nyd stilheden og natur, så langt øjet rækker. Velkommen til Gadevangsvej 91!

Boligfakta

Gadevangsvej 91 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 11-11194

Type: Villa

Kontantpris3.995.000 kr
Udbetaling200.000 kr
Brutto15.684 kr
Netto13.627 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.556,76 kr
Boligareal
120 m2
Kælderstr.
80 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1950
Grundstr.
1.325 m2
Energimærke
E

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger