• Sagsnr.11-11217
  • Type:Villa
  • Boligareal164 m2
Rønnevangsalle 1-3400 Hillerød

kr. 4.395.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Pragtfuld landejendom i Hillerød

I Hillerød møder I denne skønne landejendom med masser af sjæl og charme. Matriklen er placeret i idylliske omgivelser og trods den landelige beliggenhed får I alligevel kort vej til indkøb, daginstitution og et stisystem til skole og det nærliggende ridecenter og skov. Grunden grænser op til en anden hyggelige skov med et rigt dyreliv. Her er tale om en ejendom med 8.341 kvm grund og mulighed for dyrehold. Til stuehuset hører værksted og fyrrum med et nyere pillefyr. I den separate staldbygning finder I tre hestebokse og god opbevaringsplads. Ønsker I flere hestebokse, kan I let etablere disse under den store overdækning, der lige nu agerer brændeskur. Ejendommen er fra 1877, og stuehuset med stråtag matcher på fineste vis resten af den charmerende rødmalede ejendom med blå vinduesrammer. Inde i stuehuset finder I fritlagte loftbjælker og hvidmalede trælofter. Huset er løbende vedligeholdt og fremstår pænt og indbydende. Stråtaget er skiftet i 2018, og i 2016 blev både træterrassen og havefliserne anlagt. Derudover er der gulvvarme i hele stueetagen - dog med undtagelse af i stuen. Dette rummelige hus er perfekt til en børnefamilie, og den fleksible førstesal har ingen bærende vægge, så her kan I selv tilrettelægge værelserne efter jeres behov. Boligen folder sig ud med 164 m2 fordelt i halvandet plan. Under førstesalens skråvægge møder I en rummelig fordelingsgang med indbyggede skabe i skunken. Her er også fire gode værelser, hvor det ene har udgang til en fin altan med udsigt grønne områder. Værelserne deles om badeværelset med gulvvarme, badekar og bruseniche. I stueplan finder I et gæstetoilet og et bryggers. I det åbne køkken-alrum er der god plads til familietid og samvær. Den lune årstid tilbringes enten i atriumgården eller på den skønne træterrasse hvorfra man har vue til den lukkede og fredelige have.
Ejendommen sælges som ideel anpart så kontakt os for at høre mere om denne spændende ejendom på tlf: 4820 3040

Boligfakta

Rønnevangsalle 1 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 11-11217

Type: Villa

Kontantpris4.395.000 kr
Udbetaling220.000 kr
Brutto17.243 kr
Netto14.983 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.614,65 kr
Boligareal
164 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
1877
Grundstr.
16.855 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger