• Sagsnr.11-11417
  • Type:Ejerlejlighed
  • Boligareal85 m2
Ny pris
Holmegårdsvej 42, 1.-3400 Hillerød

kr. 1.795.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Nyrenoveret lys lejlighed ved Slottet

Bo lige op til Slotsparken i Hillerød C i en topmoderniseret villalejlighed med have, der står funklende og klar til indflytning.Kvaliteten er i fokus i denne nyrenoverede lejlighed - lige fra de massive trægulve til de nye vinduer og gulvvarmen under de flotte klinker i badeværelset. Selvfølgelig er trappen op til første sal i den smukke rødstensvilla også renoveret. I lejligheden får du en skøn entre, og et dejligt, lyst køkken med hvide overflader, induktion og bordplade i træ, klar til hyggeaftener og god mad. I forbindelse med køkkenet, ligger stuen, hvor de nye kviste giver rummet et lækkert lysindfald. Dertil kommer et værelse yderligere og brugsret over den hyggelige, beplantede bagerste del af haven, så du kan nyde de lange sommeraftener udenfor. Samtidig har du mulighed for at udvide lejligheden med en altan mod baghaven, ligesom ejer allerede har skitseret og indhentet tilbud på at inddrage de 25 kvm loft til beboelse, hvis du ønsker mere plads. Lejligheden kunne ikke ligge bedre. På 5 minutter gennem Slotsparken er du ved det idylliske Frederiksborg Slot og Slotssøen og samtidig i centrum af Hillerøds bymiljø med gågadens butiksliv. Samtidig har du både station og indgang til skoven til den anden side også i gåafstand. Bliv del af et godt miljø i villaen, der er kendetegnet ved godt naboskab.
Vi glæder os til at vise denne herlige lejlighed frem!

Boligfakta

Holmegårdsvej 42, 1. - 3400 Hillerød

Sagsnr. 11-11417

Type: Ejerlejlighed

Kontantpris1.795.000 kr
Udbetaling90.000 kr
Brutto7.257 kr
Netto6.189 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.291,16 kr
Boligareal
85 m2
Antal rum
3
Bygget / ombygget
1929
Grundstr.
667 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger