• Sagsnr.11-11425
  • Type:Villa
  • Boligareal164 m2
Brunebjerg 26-3400 Hillerød

kr. 2.695.000

John Nymann Krabbe

Salg & vurdering

Familievenlig etplansvilla i Tulstrup

Vi udbyder hermed et etplansvilla i Tulstrup, som har en familievenlig indretning med tre værelser, køkken-alrum og to badeværelser. I får adresse på en fredelig villavej med haven grænsende op til et grønt areal, og i cykelafstand fra hoveddøren finder I dagligdagens fornødenheder. Husets hjerte udgøres af køkken-alrummet og stuen. I får et funktionelt køkken, der har en tosidet opbygning med masser af skabsplads, og rundt om hjørnet smyger opholdsmiljøet sig, så I kan være sammen selv under madlavningen. Alrummet og stuen beriges af en brændeovn og et storslået lysindfald takket være den åbne forbindelse til udestuen, som har mange ruder mod haven, herunder en glasskydedør. Udestuen er desuden isoleret og har gulvvarme. I den modsatte ende af villaen ligger soveafdelingen, som består af tre værelser, der udspringer fra en fordelingsgang sammen med de to badeværelser. Begge badeværelser har bruseniche og kan ligeledes bryste sig af gulvvarme. Slutteligt har boligen et bryggers med egen indgang. Haven breder sig fra syd mod vest, så her har I adskillige solskinstimer i vente. I forbindelse med udestuen er der en dejlig, overdækket terrasse, og på græsplænen er der rum til leg. Ydermere råder I over en carport, og grunden grænser op til et større grønt areal, hvilket resulterer I en behagelig udsigt. Kvarteret besidder rare naboer med flere børnefamilier, og i cykelafstand åbenbarer sig daginstitution, indkøb og skole. Hillerød Centrum nås på omtrent ti minutter i bil, og her kan I både se frem til spisesteder, shoppemuligheder og rekreative områder. Er dette jeres nye hjem? Book en fremvisning.

Boligfakta

Brunebjerg 26 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 11-11425

Type: Villa

Kontantpris2.695.000 kr
Udbetaling135.000 kr
Brutto10.602 kr
Netto9.211 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.744,25 kr
Boligareal
164 m2
Antal rum
7
Bygget / ombygget
1971
Grundstr.
885 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger