• Sagsnr.11-11466
  • Type:Ejerlejlighed
  • Boligareal96 m2
Hostrupsvej 30, 2. 202-3400 Hillerød

kr. 2.850.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Nymalet 4 værelses lejlighed med elevator i hjertet af Hillerød

Her på Hostrupvej 30 ligger en særdeles velindrettet lejlighed med egen terrasse og altan i en moderne ejendom med elevator og parkeringskælder. I kommer desuden til at bo blot ét minuts gang fra gågaden! Ejendommen er opført i 2009 og der venter jer en lækker lejlighed med massive plankegulve og et væld af smarte detaljer, her kan eksempelvis nævnes de eksklusive 3BO skabe som er specialbygget til værelserne. Når I træder indenfor, mødes I af en lys og hjemlig atmosfære i den fine entré, hvor I på hver side af fordelingsgangen finder et værelse, mens det tredje værelse ligger i sammenhæng med stuen, som har åben forbindelse til køkkenet. Det skaber et stort, hjemligt køkken-alrum, og her har man etableret et ensidet køkken med hvide elementer, toppet af en flot, massiv bordplade og matchet med stålfarvede hårde hvidevarer. Stuen tager sig pænt ud med det massive plankegulv og udgang til altanen, som snildt kan rumme et cafésæt og som byder sig til med udsigt over bymiljøet. I får samtidig et pænt badeværelse med væghængt toilet, bruseniche og en vaskesøjle. Udendørs kan I glæde jer over terrassen foran lejligheden, der er virkelig hyggelig med kig til flere af byens ikoniske bygninger. Ejendommen har elevator helt ned til parkeringskælderen og I får endvidere eget opbevaringsrum. Det er også værd at nævne, at her er en velfungerende ejerforening. Nærområdet rummer alle hverdagens nødvendigheder lige fra indkøbsmuligheder, skole, daginstitution samt offentlig transport. I kommer til at bo lige ved gågaden, og samtidig kan I nyde naturen og det mondæne miljø ved den nærliggende Slotssø. Er det jer, som skal flytte ind? Kontakt os for en fremvisning!

Boligfakta

Hostrupsvej 30, 2. 202 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 11-11466

Type: Ejerlejlighed

Kontantpris2.850.000 kr
Udbetaling145.000 kr
Brutto11.163 kr
Netto9.698 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.033,90 kr
Boligareal
96 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
2009
Grundstr.
4.388 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger