• Sagsnr.11-11474
  • Type:Villa
  • Boligareal165 m2
Ved Freerslev Hegn 5-3400 Hillerød

kr. 4.295.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Landvilla – nabo til Freerslev Hegn og tæt ved Hillerød

Nu udbydes denne gedigne villa, som har en fredelig, landlig placering tæt ved Hillerød. Her får I en stor grund med mulighed for heste- eller dyrehold, og I bliver endda naboer til det hyggelige skovområde Freerslev Hegn, hvor gåture, ridefaciliteter og naturlegeplads kan opleves inden for under 100 meter. Den gulmurede ejendom er bygget i 1963 og fremstår i en rigtig pæn stand. I 2010 er der lavet flere moderniseringer, hvoraf udskiftning af køkken, toilet og badeværelse, varmesystem, dræn omkring kælderen kan nævnes. Tilmed er der isat vedligeholdelsesfrie døre samt vinduer med tre lag glas i hovedparten af huset. Pejsestuen ligger i forskudt plan i forhold til spisestuen og begge rum prydes af et dejligt lysindfald fra vinduerne. I pejsestuen finder I ydermere gulvvarme under klinkerne – ligesom på badeværelset og gæstetoilettet. Det rummelige køkkenrum ligger i praktisk forbindelse til spisestuen og tager sig fint ud med mange elementer, der muliggør opbevaring af diverse køkkenremedier. Her afsløres også en ovn i arbejdsvenlig position foruden en spiseplads, hvor morgenmåltidet kan nydes. Badeværelset er nydeligt og tager sig fortrinligt ud med mørke gulvklinker samt sandfarvede vægfliser, der står i stilren kontrast til hinanden og deslige matcher med gæstetoilettets udtryk. I forsynes med tre værelser, hvoraf de to drager fordel af skabsvægge og alle med parketgulve med tæpper. Endelig tilgås en underetage med tre store og et lille disponibelt rum, der bidrager med adskillige potentialer. Hertil kommer også et bryggers med vaskefaciliteter. Ude venter et par tilhørende bygninger samt en anseelig græsplæne med træer og afskærmende beplantning. I befinder jer på en rolig beliggenhed med eksempelvis banestien, der går lige til Hillerød og bevirker at børnene kan cykle trygt helt ind til centrum af byen. I cykelafstand møder I ydermere skole, daginstitution samt indkøb. Kontakt os i dag for en fremvisning.

Boligfakta

Ved Freerslev Hegn 5 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 11-11474

Type: Villa

Kontantpris4.295.000 kr
Udbetaling215.000 kr
Brutto16.856 kr
Netto14.647 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.857,24 kr
Boligareal
165 m2
Kælderstr.
118 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
1963
Grundstr.
5.816 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger