• Sagsnr.11-11526
  • Type:Villa
  • Boligareal118 m2
Ådalen 11-3400 Hillerød

kr. 2.895.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Er du på udkig efter et hyggeligt hus med en planløsning, som tilgodeser en lille familie? Og fortrækker du en fredelig og rolig beliggenhed med kort vej til skole og indkøb? I så fald skal du læse med her. For med denne 118 kvadratmeter store familievilla i et af Hillerøds børnevenlige villakvarterer, får du tilmed også en sydvendt terrasse og en solrig have, der grænser op til en å. Ejendommen er løbende vedligeholdt med nyt tag i 2008, ligesom huset er blevet efterisoleret med hulmursisolering, hvilket letter lidt på varmeregningen. Boligen har en overskuelig ruminddeling med stue i den ene fløj og soveafdeling i den anden. Den dobbelte stue er rummelig nok til både at have plads til et spiseafsnit og et sofaarrangement omkring brændeovnen. Det er et hyggeligt rum med fletparket i egetræ og et godt lysindfald fra de store vinduespartier, der vender ud mod haven. Boligen har herudover to store værelser(ene er oprindelig 2 og vil nemt kunne reetableres), et badeværelse, et bryggers og et anseeligt køkken med Gorenje-komfur og plads til spisekrog. Oveni købet får du en frodig have med plads til trampolin og gyngestativer, samt en lækker solterrasse, hvor du kan koble af med et glas vin. En ekstra detalje er, at husets grund ender ved Pøleå, der har sit udløb i Arresø. Her kan du sætte dig og høre vandet risle eller fiske efter den lille vandsalamandere. Boligen ligger på en rolig vej centralt i Hillerød. Du har nem adgang til alle hverdagens fornødenheder, og du kan nå Hillerøds gågader og S-togsstationen på en kort cykeltur. Det er med andre ord et funktionelt hus med en dejlig have og en fordelagtig beliggenhed. Ring i dag, og bestil en fremvisning!

Boligfakta

Ådalen 11 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 11-11526

Type: Villa

Kontantpris2.895.000 kr
Udbetaling145.000 kr
Brutto11.662 kr
Netto9.948 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.698,57 kr
Boligareal
118 m2
Antal rum
3
Bygget / ombygget
1962
Grundstr.
949 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger