• Sagsnr.11-11538
  • Type:Villa
  • Boligareal195 m2
Piet Heins Vej 39-2960 Rungsted Kyst

kr. 7.600.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Klassisk villa direkte til golfbanen i Rungsted

Alt fremstår minimalistisk og moderne i denne villa i Rungsted, som ligger i et familievenligt kvarter omgivet af naturskønne områder lige ud til Rungsted Golf Klub. Her kommer I til at bo i gå- og cykelafstand til alle hverdagens fornødenheder, hvor stisystemer fører jer nemt og sikkert til centrum. Nærmeste bustoppested og Rungsted Kyst Station kan nås indenfor 700 meter, mens den centrale beliggenhed er uden gener heraf. Tillige ligger ejendommen i landzone, hvilket sikrer lave ejendomsskatter. I får 314 etagemeter fordelt over tre etager, og boligen præsenterer sig med en hvidpudset facade og sprossede vinduer. Når havelågen åbnes udfolder sig en ugeneret, sydvestvendt have, som er smukt beplantet, har flere solrige terrassemiljøer samt udsigt til golfbanens grønne arealer. Boligen er udført i kvalitetsrige materialer, der er gulvvarme i hele underetagen, som er renoveret i 2015, og der er installeret et jordvarmeanlæg, så I får et minimalt energiforbrug. Stueetagen indeholder to stuer en suite, som har et herskabeligt udtryk med stuk, gennemgående lyse trægulve og fyldingsdøre, mens den ene stue i tilgift har en pejs. Franske døre leder videre til udestuen, der byder på markante glaspartier og ovenlysvinduer. I køkken-alrummet er Invita-køkkenet indrettet med hvide elementer, mens alrummet brillerer med et flot sildebensparketgulv og udgang til den hævede terrasse. Det er også i stueetagen, at I finder et værelse med eget badeværelse udført i smuk mørk marmor samt eget badekar. På førstesalen gemmer sig to værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet og fransk altan, og et badeværelse med lyse marmorfliser på gulvet og vægge. Den høje kælder byder på tre disponible rum, et køkken, et tredje badeværelse samt et bryggers. Kælderen kan med fordel anvendes som teenagerafsnit eller sågar som liberalt erhverv.
Oplev selv de rolige omgivelser – Book en fremvisning!

Boligfakta

Piet Heins Vej 39 - 2960 Rungsted Kyst

Sagsnr. 11-11538

Type: Villa

Kontantpris7.600.000 kr
Udbetaling380.000 kr
Brutto29.305 kr
Netto25.821 kr
Ejerudgift pr. mdr.5.048,42 kr
Boligareal
195 m2
Kælderstr.
119 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
1901 / 1951
Grundstr.
1.309 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger