• Sagsnr.11-11541
  • Type:Villa
  • Boligareal144 m2
Jespervej 67-3400 Hillerød

kr. 3.295.000

John Nymann Krabbe

Salg & vurdering

Murermestervilla centralt i Hillerød

Med en central beliggenhed i Hillerød kan I nu se nærmere på denne murermestervilla i halvandet plan med en rar og indbydende atmosfære. Den veldisponerede planløsning byder på skønne opholdsrum, tre værelser samt to badeværelser, og ude venter en nem have. Rødstensejendommen er bygget i 1937, og den er løbende istandsat og energiforbedret gennem de sidste 30 år. Dette inkluderer blandt andet, at der er efterisoleret, mens førstesalen blev lavet i år 2002. Sidenhen er døre og vinduer udskiftet. Det skal ligeledes fremhæves, at der er centralstøvsuger samt gulvvarme på hele førstesalen og på kælderens badeværelse. I tilgår hjemmet via entréen, og stueplanet kan bryste sig af de originale trægulve, hvor der er lagt Pergo-gulv over i køkkenet. Aubo-køkkenet er af ældre dato, men det præsenterer sig funktionelt med hvide fronter, fornuftig opbevaringsplads og et naturligt dagslys fra vinduerne. Opholdsmiljøet forlænges af en spisestue med brændeovn, der tilstødes af en aflang og indretningsvenlig stue med karnap. Herinde kan I arrangere de komfortable møbler til aftenafslapningen, og begge stuer nyder desuden godt af et blødt lysindfald. Etagen fuldendes af et badeværelse og et enkelt værelse, før trappen leder jer op til førstesalens repos. Herfra udspringer to fine værelser, hvoraf det ene er forsynet med en fransk altan. Fortsætter I ned i kælderen, finder I et bryggers, tre disponible rum og et badeværelse fra 2019, der charmerer med synlige loftsbjælker og grå fliser i brusenichen og på gulvet. Udenfor har I fornøjelsen af en hyggelig have med græsplæne, urtehave, bede, en stor blodbøg såvel som et drivhus og en lille overdækning. Derudover får I glæde af en stor garage, som eventuelt kan benyttes som værksted. Fra adressen har I kort afstand til alt lige fra offentlig transport, indkøb og skov til daginstitution og skole. Kontakt os for en fremvisning.

Boligfakta

Jespervej 67 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 11-11541

Type: Villa

Kontantpris3.295.000 kr
Udbetaling165.000 kr
Brutto12.947 kr
Netto11.249 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.611,16 kr
Boligareal
144 m2
Kælderstr.
69 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
1937
Grundstr.
617 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger