• Sagsnr.11-11569
  • Type:Villa
  • Boligareal153 m2
Sporemagervej 14-3400 Hillerød

kr. 4.395.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Arkitekttegnet villa i Selskovkarteret

På en stille og rolig vej i Hillerød møder I denne skønne, arkitekttegnede villa med forskudte plan og en ideel indretning med opdelt forældre- og børnesektion i hver ende, mens opholdsmiljøet i midten udgør samlingspunktet. Ude har I glæde af to dejlige, ugenerede gårdhaver med æbletræer på hver side af carporten. Der er minimal med trafik i kvarteret, hvor I bosætter jer for enden af en lukket vej med udsigt til skov og gåafstand til Slotshaven. Alligevel placerer I jer centralt, da indkøb, skole og institutioner kan nås til fods via et sikkert stisystem.Villaen på 181 etagemeter inklusiv en god, tør kælder er tegnet af Niels Enevold. I 2011 blev badeværelset tilknyttet forældresoveværelset og bryggerset totalrenoveret. Eternittag, zinktagrender og nedløbsrør er nye fra 2017. Samme år er fugerne på skorstenen udskiftet, der er anlagt ny terrasse ud for spisestuen og etableret en mindre terrasse på østsiden af huset. Ydermere er der lagt nye sten i indkørslen i 2018.Inden døre betræder I parketgulv og oplever en indbydende atmosfære takket være de mange brede vinduespartier, der især kommer til sin ret i stuen med terrasseudgang. Brændeovnen er stemningsskabende, og så er der adgang til forældreafsnittet med tilhørende badeværelse i flot stil med gulvvarme. På den anden side af den karakterfulde hall udfolder det ældre, tosidede køkken sig med forbindelse til spisestuen. Her i midten af huset har I også et gæstetoilet, mens de to resterende værelser, et bryggers og et badeværelse udgør den sidste del af stueplanet.På matriklen får I ligeledes en integreret carport, hvorfra I kan nå huset tørskoet.Book en fremvisning.

Boligfakta

Sporemagervej 14 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 11-11569

Type: Villa

Kontantpris4.395.000 kr
Udbetaling220.000 kr
Brutto17.247 kr
Netto14.986 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.027,70 kr
Boligareal
153 m2
Kælderstr.
28 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1966
Grundstr.
725 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger