• Sagsnr.11-11580
  • Type:Rækkehus
  • Boligareal118 m2
Slettebjerget 47-3400 Hillerød

kr. 2.895.000

John Nymann Krabbe

Salg & vurdering

Super flot enderækkehus på hele 182 etagemeter

På Slettebjerget 47 i Ny Hammersholt finder I dette velholdte enderækkehus med masser af plads til familielivet fordelt over 118 kvadratmeter foruden 64 bonuskvadratmeter i den store, tørre kælder samt et uudnyttet loft.

I bosætter jer i familievenlige og rolige omgivelser med stille, lukkede veje et par kilometer fra Hillerød samt tæt på det kommende supersygehus. Nærmiljøet byder på grønne og rekreative områder med legeplads, skov og golfbane inden for rækkevidde. Hverdagens fornødenheder såsom skole, institutioner og busstoppested ligger inden for én kilometer, mens Hillerød by kan bryste sig af S-togsstation, indkøb og sportsfaciliteter.

Huset fra 1977 blev i 2002 moderniseret med nye mahognidøre og -vinduer med energiglas, nyt badeværelse, gæstetoilet, elinstallation samt gulvvarme i stueetagen. I 2010 er soklen isoleret, og Velux-tagvinduerne kom til i 2014.

I parkerer bilen på den fælles parkeringsplads, inden I fortsætter til den nydelige forhave, som har et tilknyttet udhus til redskaber og cykler. Hjemmet tilgås via entréen, hvor der på højre side er adgang til gæstetoilettet. Lige fremme udfolder stuen sig, som let kan arrangeres med en spisesektion og komfortable møbler. Etagen afrundes af det klassiske, hvide Kvik-køkken med træbordplade samt Voss-komfur med induktionskogeplade og varmluftsovn med pyrolyse.

På førstesalen venter en møblérbar repos, et badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt to indretningsvenlige værelser, der kan benyttes som børneværelser, kontor eller hobbyrum alt efter jeres ønsker og behov. Til slut møder I et væld af anvendelsesmuligheder i kælderens to disponible rum og bryggerset med egen indgang samt plads til at installere praktiske vaskefaciliteter.

Udendørs får I udover den nydelige forhave fornøjelsen af en hækomkranset baghave med flisebelægning til havemøbler og grill.

Skal dette være jeres nye hjem? Så kontakt os allerede i dag for at bestille en fremvisning.r.

Boligfakta

Slettebjerget 47 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 11-11580

Type: Rækkehus

Kontantpris2.895.000 kr
Udbetaling145.000 kr
Brutto11.384 kr
Netto9.890 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.297,78 kr
Boligareal
118 m2
Kælderstr.
64 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1977
Grundstr.
139 m2
Energimærke
A2010

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger