• Sagsnr.11-11587
  • Type:Villa
  • Boligareal95 m2
Lyngbakken 45-3400 Hillerød

kr. 2.495.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Veldisponeret etplansvilla i Alsønderup

I Alsønderup nogenlunde midt mellem Hillerød og Helsinge møder I denne veldisponerede bolig, der er velegnet til den spirende familie eller seniorerne, der ønsker en vedligeholdelsesfri ejendom med en god beliggenhed. Velkommen til Lyngbakken 45. I bosætter jer for enden af en blind vej, og fra jeres kommende hjem kan I nyde udsigten over en lille sø, et grønt fællesareal og gamle træer. Området kendetegnes ved den rolige og fredelige atmosfære, og samtidig er I særdeles praktisk placeret i byen. Skole og pasningstilbud ligger få hundrede meter fra matriklen, og samtidig er I nær indkøb, idrætsfaciliteter – det fine stisystem sørger for, at såvel børn som voksne kan komme sikkert rundt. Prikken over i’et er den nemme adgang til de smukke naturarealer ved Arresø og Gribskov. Beboelsesarealet opmåles til 95 kvadratmeter, der udfolder sig ad en veludnyttet planløsning. Centralt i boligen finder I stuen, der med sin fine karnap i retningen af udsigten, bliver jeres foretrukne opholdsrum. Tilstødende er køkken-alrummet, som i 2015 fik udskiftet gulvet, og i det pæne køkken indsattes en ny ovn i december 2017. Fra køkkenet er der adgang til et bryggers med særskilt indgang, mens boligen yderligere indeholder to regulære værelser foruden et badeværelse med brus. I 2017 installeredes et Vaillant-gasfyr, og i hele huset er der indlagt gulvvarme. Det er desuden værd at bemærke, at der er mulighed for at bygge til, hvis I mangler mere plads. Umiddelbart foran alrummet er der i den hyggelige, lille have anlagt en stor fliseterrasse. Mod vest er der plantet roser og lavendel, så vuet ikke begrænses, men haven prydes endvidere af et mindre blomsterbed. Ved indkørslen har I en carport med tilhørende skur til jeres rådighed. I forbindelse hermed er slutteligt arrangeret en overdækket terrasse. Kontakt os for en fremvisning

Boligfakta

Lyngbakken 45 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 11-11587

Type: Villa

Kontantpris2.495.000 kr
Udbetaling125.000 kr
Brutto10.059 kr
Netto8.580 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.356,53 kr
Boligareal
95 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1999
Grundstr.
407 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger