• Sagsnr.11-11606
  • Type:Villa
  • Boligareal75 m2
Harløsevej 171-3400 Hillerød

kr. 1.595.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Håndværkertilbud med 1.703 m2 stor grund

Kunne I tænke jer chancen for at skabe netop det hjem, som I altid har drømt om? Så skal I vende blikket mod denne villa få kilometer fra Hillerød, der egner sig perfekt til de handy typer med kreative idéer og hænderne skruet rigtigt på. Her får I nemlig et håndværkertilbud i form af en villa fra 1875, som trænger til en større renovering, og alternativt kan den rives ned til fordel for et nybyggeri. Uanset hvad I beslutter jer for, er der rig mulighed for at sætte jeres eget præg, så det kommende hjem bliver præcis, som I ønsker det.

I sit nuværende format udfolder boligen sig med en indretningsvenlig stue, hvor I både kan etablere en spiseafdeling og placere en sofagruppe. Som køkkenet står nu, byder det på fin opbevaringsplads, men med en kærlig hånd kan det få et mere tidssvarende udtryk. Alternativt kan væggen slås ned mellem køkkenet og stuen, således I får en moderne planløsning med et åbent køkken-alrum, der samler jer om madlavning og samvær. Videre er der et soveværelse samt et ældre badeværelse med bruseniche og plads til en vaskemaskine. Udenfor venter en 1.703 m2 stor grund, hvor I kan skabe jeres egen grønne oase - hvad end I ønsker at anlægge en terrasse, en lækker urtehave eller små hyggekroge med blomsterkrukker.

Herude understreges den naturskønne beliggenhed af den smukke udsigt overmarker og Freerslev Hegn. I hverdagen kan I glæde jer over den korte afstand til skoven, ligesom der udenfor grunden er cykelsti hele vejen til Hillerød, som kan nås på omtrent et kvarter. Endelig er der hurtig adgang til Hillerødmotorvejens Forlængelse, hvorfra køreturen til Københavns centrum kan klares på 40 minutter.

Kan I se potentialet? Så kontakt os for at høre nærmere.

Boligfakta

Harløsevej 171 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 11-11606

Type: Villa

Kontantpris1.595.000 kr
Udbetaling80.000 kr
Brutto6.455 kr
Netto5.505 kr
Ejerudgift pr. mdr.1.818,66 kr
Boligareal
75 m2
Antal rum
2
Bygget / ombygget
1875
Grundstr.
1.703 m2
Energimærke
G

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger