• Sagsnr.11-11616
  • Type:Boliglandbrug
  • Boligareal250 m2
Meløsevej 29-3320 Skævinge

kr. 8.900.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

"Ørnemose" - lystejendom i særklasse med 11 tdl.

Evt. bytte med villa i Hillerød eller mod KBH.

 
Ejendommen er beliggende i udkanten af Skævinge, helt uforstyrret og med en fantastisk udsigt over markerne. kun 2 km til skolen og centrum - og kun 6 km til Hillerød. Skolebus for enden af grusvejen og cykelstie til skole. Ejendommen er opført i 2009 med gråfiltsede facader og flot rødt tegltag. Overalt opleves ejendommen gennemført og med et materialevalg der vil kunne tilfredsstille selv den kræsne køber. Jorden på 62.195 m² er beliggende rundt om ejendommen med bl.a. en smuk allé med vendeplads, stor parklignende have med gamle træer, flot terrasseanlæg og 2 hegnede græsfolde til heste og yderligere mulighed for flere folde. Boligarealet er på hele 250 m² og hertil kommer 2 super flotte udlænger, som er totalrenoveret i 2008/2009 på henholdsvis 84 og 60 m² samt fin lille stald på 46 m². Begge udlænger har indlagt gulvvarme, hvoraf den ene rummer et stort dejligt værksted/disp. rum den anden gæsteværelse/disp. rum med eget badeværelse og indgang. Nyt jordvarmeanlæg fra 2008 og termostatstyret gulvvarme i stueetagen. Endvidere genveks og netværksstik i alle rum. Ejendommen indeholder: Lys entré med klinker og adgang til både gæstebadeværelse med brus samt funktionel bryggers med alt i hårde hvidevarer. Pragtfuld stue med plankegulve, masser af lys, fritstående skorsten og udgang til flot anlagt terrasse og haven. Stor karnap der rummer et dejlig lyst køkken med flotte elementer og hvorfra der er en pragtfuld udsigt over markerne og haven. Dejligt soveværelse med plankegulve og adgang til eget super charmerende badeværelse med både brus og spa. Garderobegang med skabe og adgang til stort lyst stort bryggers. 1. salen indeholder: Meget stor repos i åben forbinde med yderligere en stue eller værelse. Stort værelse med en pragtfuld udsigt over den den store gårdsplads. Stort værelse ligeledes med plankegulve. Hele førstesalen er med loft til kip og frilagte hanebånd.  
 
En helt unik og meget gennemført ejendom - kom selv og se!

Boligfakta

Meløsevej 29 - 3320 Skævinge

Sagsnr. 11-11616

Type: Boliglandbrug

Kontantpris8.900.000 kr
Udbetaling445.000 kr
Brutto34.357 kr
Netto29.738 kr
Ejerudgift pr. mdr.6.998,14 kr
Boligareal
250 m2
Antal rum
7
Bygget / ombygget
2009
Grundstr.
62.195 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger