• Sagsnr.11-11617
  • Type:Villa
  • Boligareal169 m2
Smedievej 71-3400 Hillerød

kr. 3.995.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

169 m2 stor villa nær Store Dyrehave

Denne villa har flere forcer - og med nøgleord som nyt køkken-alrum i 2018, to badeværelser, en separat forældre- og børneafdeling samt en høj beliggenhed direkte til en sø får I fortrinlige rammer nær Store Dyrehave. Johan Christensen-huset fra 1972 er vedligeholdt med nye lofter flere steder i perioden 2016-2019, slibning og lakering af parketgulve i 2016. Til boligen hører også en carport og et skur. I bydes velkommen i en entré, hvorfra de 169 m2 fordeler sig via en veldisponeret planløsning. Trumfkortet er det flotte køkken-alrum, der samler familien om madlavning og socialt samvær. Køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer. Det er udstyret med sort Vola-armatur og gængse hvidevarer, heriblandt Witt-kogeplade og ovn i arbejdsvenlig højde, så I får gode rammer til madlavningen. Køkken-alrummet ligger i åben forbindelse med stuen, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de store vinduespartier, der sikrer et skønt lysindfald, mens pejsen bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret. Forældresoveværelset har via entréen adgang til et badeværelse, som er særligt praktisk med både badekar og bruseniche. I den modsatte ende af huset finder I tre værelser og et ekstra badeværelse med adgang til en sauna, der tilsammen udgør en perfekt børneafdeling. Afslutningsvis er der et viktualierum og et bryggers med separat indgang.
Udenfor venter en dejlig have bestående af en overdækket terrasse med en pejs samt træ- og flisebelægning rundt om store dele af huset, så I kan placere jer efter solens orientering. Herude understreges den idylliske beliggenhed af udsigten til søen. I hverdagen kan I glæde jer over stisystemer til skole og daginstitution, der ligesom Store Dyrehave befinder sig inden for en radius af halvanden kilometer. Desuden får I nem adgang til offentlig transport og indfaldsveje, hvorfra køreturen til København kan klares på 40 minutter.
Kom og oplev boligen!

Boligfakta

Smedievej 71 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 11-11617

Type: Villa

Kontantpris3.995.000 kr
Udbetaling200.000 kr
Brutto15.684 kr
Netto13.627 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.072,61 kr
Boligareal
169 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
1972
Grundstr.
853 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger