• Sagsnr.12160000072
  • Type:Villa
  • Boligareal173 m2
Hyttebakken 3-3400 Hillerød

kr. 3.395.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

285 etagemeter i Elmegårdskvarteret - med erhvervstilladelse

På en hyggelig vej tæt på Hillerød centrum ligger denne villa og venter på sine nye ejere. Her får I masser af plads med to stuer og hele seks værelser. Dertil kommer en stor kælder med gildestue. Det er også værd at nævne, at syv af boligens kvadratmeter er registreret som erhverv, hvorfor der er gode muligheder for hjemmekontor eller lignende. Huset har gennemgået en række opdateringer. Blandt andet er taget skiftet i 2016, ligesom pejsestuen er efterisoleret udvendigt. I kan således se frem til et pænt og velholdt hjem.
 
I ankommer via den stenbelagte indkørsel, der prydes af brede bøgehække på hver side. Strækningen slår et sving igennem haven og bringer jer direkte til carporten, hvorfra I kan nå tørskoet inden døre. Hjemmets midte udgøres af det funktionelle køkken, som er udført med hvide vægfliser og en hyggelig spisekrog. Ved udvidelse af eksisterende køkken forelægger nu tilbud fra Vordingborg køkkenet med tegningsmateriale som kan rekvireres hos Place2Live. Herfra kan I tilgå de to stuer, som adskilles af nydelige franske døre. Især pejsestuen gør sig bemærket med en udgang til terrassen og et flot vinduesparti, der strækker sig langs hele den sydøstlige side af rummet. Tilstødende køkkenet ligger det største badeværelse, som byder på både kar og brus. Herudover indeholder boligen endnu et badeværelse samt to gæstetoiletter. Stueplanet fuldendes af hele seks regulære værelser samt et bryggers. Kælderen tilbyder mange bonuskvadratmeter med et vaskerum, en herlig gildestue og flere disponible rum med et utal af anvendelsesmuligheder. Med ejendommens erhvervstilladelse kunne en webbutik være en oplagt mulighed. Udelivet foregår på den solrige terrasse, hvorfra I har udsyn til den dejlige haves alsidige beplantning.
 
I bosætter jer i det eftertragtede Elmegårdskvarter med kort afstand til både skole og institutioner. Samtidig er I tæt på gode indkøbsmuligheder og lækre spisesteder i Hillerød centrum. På cyklen kommer I hurtigt til den grønne Slotspark.
 
Er det jer, der skal flytte ind? Så bestil en fremvisning.

Boligfakta

Hyttebakken 3 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000072

Type: Villa

Kontantpris3.395.000 kr
Udbetaling170.000 kr
Brutto13.480 kr
Netto11.671 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.229,64 kr
Boligareal
173 m2
Kælderstr.
105 m2
Antal rum
8
Bygget / ombygget
1966
Grundstr.
898 m2
Energimærke
E

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger