• Sagsnr.12160000226
  • Type:Villa
  • Boligareal141 m2
Frederiksværksgade 98-3400 Hillerød

kr. 5.395.000

Henrik Høegh

Partner & Ejendomsmægler, MDE

Villa med sin helt egen charme

I den gamle, charmerende del af Hillerød ligger denne pragtfulde ejendom. Huset har en spændende planløsning, og helt karakteristisk for boligen er den lyse, luftige og indbydende atmosfære. Uanset, hvor du befinder dig i hjemmet, er der åbnet godt op, så her er rart at være. Ude venter en drøm af en have med blomster og det dejligste gårdmiljø.

Huset fremtræder med en solgul facade, dobbelt carport og to fine terrassemiljøer, hvor den østvendte er en skøn, lille uforstyrret oase, når morgenkaffen skal nydes. Haven har stauder og gamle frugttræer, mens gårdmiljøet ligger i læ af husets vinkel, og denne tilgås fra både køkken, entré og det ene værelse.

Husets fine finesser åbenbarer sig allerede i entréen, som snarere minder om en forstue med loft til kip og glasfacade mod haven. Man har netop haft en dygtig arkitekt inde over denne løsning, og herfra deles hjemmet naturligt i to fløje. Den ene er i halvandet plan med tre værelser og bad samt stue og køkken-alrum, mens modsatte fløj rummer endnu et bad, bryggers samt et stort værelse, som er ideelt til kontor eller voksenafdeling. Indretningspotentialet er således stort, og der er rig mulighed for at være sammen eller hver for sig.

Køkken-alrum, bryggers og forstue har samme klinkegulv, mens det lyse, sandfarvede udtryk fortsætter på badeværelserne. Det ene badeværelse er moderniseret i 2019, mens begge har brus. Stuen er udført med et Junckers-trægulv. I 2020 blev store dele af huset malet, og resultatet taler for sig selv.

Adressen er attraktiv med kort afstand til indkøb, apotek og busforbindelser såvel som børnehave og skole. Derudover er der tale om et rigtig skønt nærmiljø, som du kan glæde dig over at komme hjem til hver eneste dag.

Boligfakta

Frederiksværksgade 98 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000226

Type: Villa

Kontantpris5.395.000 kr
Udbetaling270.000 kr
Brutto22.109 kr
Netto18.872 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.616,40 kr
Boligareal
141 m2
Kælderstr.
4 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1906 / 2005
Grundstr.
591 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger