• Sagsnr.12160000352
  • Type:Ejerlejlighed
  • Boligareal127 m2
Hostrupsvej 1E, st. th.-3400 Hillerød

kr. 5.495.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Fra kirke til 10 unikke lejligheder

I Hillerød er der lige nu ved at blive opført en række splinternye lejligheder i en gammel indremissionsk kirkebygning fra 1889, kaldet Bethlehem. Kirkeskibet er blevet inddraget til boliger, og du kan forvente en nutidig og ældre arkitektur, der går op i en højere enhed i et helt unikt og moderne boligbyggeri, hvor man værner om de ældre og smukke karakteristika. Hostrupshave er navnet på dette nye byggeri, der i oktober 2021 vil stå klar med ti unikke lejligheder fra 93 til 131 kvadratmeter. Der vil være mulighed for at erhverve lejligheden uden bopælspligt.
 
Hele kirketårnet er rekonstrueret, og alle kviste og inddækninger er lavet med kobberinddækninger på den gamle bygning. Den smukke kirkebygning får hertil tilføjet en ekstra arkitektonisk bygning, som skal danne ramme for seks ud af de i alt 10 lejligheder. Kirken er i dette tilfælde blevet pejlemærket for den nye bygning, og de aflange vinduespartier er derfor ført videre herover, så de rammer et lignende udtryk. Den nye bygningslænge har således også fået en tegloverflade, som i sin farve og stoflighed minder om den eksisterende længes mursten og naturskifer, men der er på den nye tilbygning i stedet brugt skærmtegl på alle udvendige flader for at få et nutidigt udtryk.  
 
Det gamle kirkeskib huser fire lejligheder med tre værelser i to plan. Her er der lavet udgang til både øst og vest, og man får på vestsiden glæde af en dejlig gårdhave, hvor man kan nyde solen de fleste af dagens timer. De seks resterende lejligheder i den nye tilbygning er også fordelt på 3 værelser, og får alle en stor altan mod vest samt franske altaner mod øst, så du kan nyde morgensolen.  
 
Samtlige lejligheder i den nye bygning har elevator og vil få flotte egetræsplank med gulvvarme samt et Invita-køkken med valgfrihed på farvevalg og lågetyper. De bliver yderligere udstyret med et friskluftsanlæg, der sikrer en frisk luftstrømning, og hver enkelt lejlighed får privat parkering med mulighed for at etablere oplader til elbiler. Derudover er der også en kælder tilknyttet med individuelle depotrum fordelt på hver husstand.  
 
Beliggenheden er absolut i top, og du får gåafstand til Hillerød midtby, der tilbyder et væld af fine butikker og hyggelige caféer kun få minutter fra ejendommen. Stationen finder du tilmed 350 meter fra adressen, og Frederiksborg Slot ligger under halvanden kilometer væk. Det bliver ikke mere centralt.  
 
Er du nysgerrig efter at høre mere om Hostrupshave? Så ring til os i dag.

Boligfakta

Hostrupsvej 1E, st. th. - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000352

Type: Ejerlejlighed

Kontantpris5.495.000 kr
Udbetaling275.000 kr
Brutto22.467 kr
Netto19.177 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.364,84 kr
Boligareal
127 m2
Antal rum
3

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger