• Sagsnr.12160000365
  • Type:Villa
  • Boligareal177 m2
Nyvej 38 - Meløse -3320 Skævinge

kr. 3.495.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

298 etagemeter i forskudte plan med naturudsigt - skal ses og opleves

Et flot vue over marker og kig til Arresø venter jer fra denne yderst velholdte og funktionelle villa med en spændende indretning i forskudte plan. Ude får I herlige terrasser i forskellige niveauer foruden en garage og en dobbelt p-plads. Alt sammen i Meløse. I bosætter jer for enden af en blind vej med cykelafstand til idrætshal og Kornmarkskolen i LI. Lyngby. Skævinge byder på indkøbsmuligheder, mens der er mange faciliteter i nærliggende Hillerød.
 
Ejendommens 298 etagemeter er løbende renoveret og opdateret. Af større istandsættelser kan de to badeværelser i stueplan nævnes, der er renoveret siden 2015, og herudover er vinduerne i en stor del af huset også udskiftet, mens stuen har fået en miljøvenlig brændeovn. En åben forbindelse mellem stue og køkken-alrum skaber et godt rumflow i opholdsmiljøet med et herligt lysindfald. Stuens mahogniloft tilføjer ekstra stemning, og det U-formede køkken fremstår nutidigt med hvide fronter, og som bonus har alrummet udgang til en udestue. Et par trappetrin leder op til værelsesafdelingen, hvor der til den ene side er en forældresektion med walk-through-closet og eget badeværelse i nydelig stand. Modsat ligger to værelser ud til en lang gang med indbyggede skabe, og endelig er der endnu et pænt badeværelse med gulvvarme, ligesom i det forrige. I vil opleve en meget indbydende atmosfære og et godt klima i den brugbare kælder, der har bryggers, toilet, sauna og flere disponible rum, hvoraf det største med egen indgang nemt kan anvendes til erhverv eller hjemmekontor.
 
Glæd jer til de mange solrige terrasser, hvor især træterrassen er skøn at sidde på. Ydermere er haven nem at holde. 
 
Ring for en fremvisning af denne spændende bolig på tlf: 4820 30 40

 

Boligfakta

Nyvej 38 - 3320 Skævinge

Sagsnr. 12160000365

Type: Villa

Kontantpris3.495.000 kr
Udbetaling175.000 kr
Brutto14.228 kr
Netto12.141 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.284,06 kr
Boligareal
177 m2
Kælderstr.
121 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1969
Grundstr.
994 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger