• Sagsnr.12160000435
  • Type:Villa
  • Boligareal199 m2
Ny pris
Sørupgårdsvej 10-3450 Allerød

kr. 5.795.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Flot ejendom fra 2014 med udsigt til mark

Der er absolut wauw-effekt over denne flotte ejendom, som ligger landligt placeret på en blind vej med den smukkeste udsigt over marklandskabet. Huset har aldrig haft permanent beboelse, hvorfor det fremstår som nyt. Huset er videre nymalet og klar til overtagelse, mens I får mulighed for at købe og vælge det køkken, som I drømmer om. Herudover kan I se frem til en stor grund på 2.757 kvadratmeter med en dobbelt garage med to elporte og et isoleret anneks.
 
Huset præsenterer sig kompromisløst med en kridhvid facade, et funklende, sort tegltag og sprossevinduer, der harmonerer med den landlige æstetik. Ligesom garagen er annekset opført i samme stil som hovedhuset, og det er ideelt til hjemmekontor, kreativt værksted eller lignende. Rundt om garage, anneks og hovedhus breder sig en veltrimmet have, hvor der er rigeligt med albuerum til alverdens aktiviteter. Allerdejligst er dog den lækre træterrasse i hele husets bredde, hvorfra udsigten er uimodståelig.
 
Boligen har en favorabel planløsning med særskilt forældre- og børneafdeling, hvor den ene fløj udgør tre værelser og et badeværelse, mens modsatte ende byder på et soveværelse med badeværelse en suite. Dette badeværelse har både badekar og brus, mens det øvrige har brus. Alle værelser fremstår lyse og indbydende, og denne lette stemning er et gennemgående karakteristika for hjemmet. Der er videre endnu et værelse samt et gæstetoilet.   Hjemmets centrum er stuen, der ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet. Her er loftet ført til kip og lysindfaldet slående med to sæt dobbeltdøre, der åbner op for terrassen. Der foreligger tegninger af køkkenforslag fra Invita, som I kan præsenteres for, og der er forberedt med vand, el og afløb.
 
Beliggenhenheden er rolig, landlig og ren balsam for sjælen, samtidig med at der er cykelafstand til Brødeskovhallen og skole.
 
Ring til os for fremvisning af denne skønne bolig: 4820 3040

Boligfakta

Sørupgårdsvej 10 - 3450 Allerød

Sagsnr. 12160000435

Type: Villa

Kontantpris5.795.000 kr
Udbetaling290.000 kr
Brutto23.688 kr
Netto20.405 kr
Ejerudgift pr. mdr.6.391,98 kr
Boligareal
199 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
2014
Grundstr.
2.757 m2
Energimærke
A2010

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger