• Sagsnr.12160000441
  • Type:Villa
  • Boligareal154 m2
Solgt
Gørløsegårdsvej 37-3330 Gørløse

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Lækker Bernt Nielsen familievilla fra 2017

Hvis I drømmer I om at bo i et nyere længehus i fredelige omgivelser, så bør I tage et kig på denne charmerende gulstensvilla fra 2017. Her kan I få 154 kvadratmeter velindrettet boligglæde for enden af en blind villavej i Gørløse, ti minutter i bil fra Hillerød og mindre end en kilometer til både daginstitution, skole, indkøb og togstation. Desuden får I på Gørløsegårdsvej 37 et hjem med både gulvvarme, gennemgående HTH-elementer, tilpassede panelgardiner i alle vinduer, samt dobbelt carport med kraftstik og skur.
 
Det første rum I møder, når I træder ind gennem hoveddøren, er entréen. To korte skillevægge adskiller entréen med en indbygget bænk fra det praktiske bryggers, og kombinerer funktionalitet med rene linjer. Ydermere er monteret BWT afkalkningssystem. I køkken-alrummet er der et tidsløst, hvidt vinkelkøkken med en køkkenø, en støjsvag integreret emhætte, to professionelle ovne og en Grohe Red-vandhane, der kan lave kogende vand. Bliver pladsen for trang, er der et depot, som er oplagt at benytte som viktualierum.
 
Køkkenet forlænges af alrummet, der har glasdøre ud til terrassen, som omkranser hele huset og fløjdøre ind til boligens stue. Denne væg kan åbnes, og dermed forlænge alrummet ind i den hyggelige stue, der har to udgange til terrassen.
 
Fra alrummet kan I tilgå ét at hjemmets fire værelser, mens der fra stuen er adgang til forældreafsnittet med et walk-through-closet og eget badeværelse med regnbruser i den murede bruseniche. De sidste to værelser ligger på hver deres side af det andet badeværelse med en muret bruseniche, og skaber en oplagt børneafdeling. Begge værelserne har indbyggede skabsløsninger samt store vinduer, der lader lyset fra haven trænge ind på de varme gulve.
 
Bevæger I jer ud på en af terrasserne, er der mulighed for at nyde de fredelige omgivelser for enden af vejen i jeres egen have i skyggen fra jeres elektriske markise.

Boligfakta

Gørløsegårdsvej 37 - 3330 Gørløse

Sagsnr. 12160000441

Type: Villa

Boligareal
154 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
2017
Grundstr.
714 m2
Energimærke
A2015

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger