• Sagsnr.12160000476
  • Type:Villa
  • Boligareal151 m2
Solgt
Hvedevangen 1-3400 Hillerød

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Velafstemt etplansvilla på høj hjørnegrund i Hillerød

Find jer til rette i denne pragtfulde etplansvilla, hvor en indholdsrig beliggenhed i Hillerød følger med. I får fornøjelsen af et højt beliggende hus med en veldisponeret planløsning og et yderst indbydende interiør. Dertil hører en velanlagt have med en solrig terrasse.

Ejendommen fremtræder flot på den høje hjørnegrund, hvor den omgiver sig med den smukke, veltrimmede have. Der er også en dobbelt vognport.

Inden døre er det stuen og køkkenet, der tilsammen udgør boligens primære opholdsmiljø. Særligt det eksklusive Invita-køkken fra 2020 med hvide, grebsfrie fronter, Easy Luk-skuffer og hvid Corian-bordplade gør sig bemærket. Køkkenet er etableret i en karnap, hvor dagslyset strømmer ind, og lysindfaldet i det store rum er i det hele taget skønt. Der er ligeledes dør ud til terrassen og haven.

Samtidigt er boligarealet gennemtænkt, idet forældre og børn har glæde af private gemakker i separate ender af huset. Forældresoveværelset skiller sig ud med direkte adgang til et badeværelse, mens børnene kan finde sig til rette i to værelser i modsatte fløj nær husets øvrige badeværelse. Corian-bordplader ses også på badeværelserne, som iøvrigt er moderniseret i 2020. Derudover er der et disponibelt gennemgangsrum med mange indretningsmuligheder.

Ude venter haven med ugenerede rammer for udelivet bag den tætte hæk, og fliseterrassen langs husets sydside beriger jer med en solrig placering for havemøblerne.

I bosætter jer tæt på alt det, I har behov for i hverdagen. Således får I nemt til indkøbsmuligheder såvel som skole, pasningstilbud og idrætsfaciliteter. Samtidig er der grønne og naturrige rammer i nærheden med gåafstand til Selskov.
 
Kontakt os for fremvisning af denne flotte bolig: 4820 3040

Boligfakta

Hvedevangen 1 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000476

Type: Villa

Boligareal
151 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1999
Grundstr.
876 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger