• Sagsnr.12160000480
  • Type:Ejerlejlighed
  • Boligareal84 m2
Solgt
Hostrupsvej 29, 5. th.-3400 Hillerød

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Med to altaner og flot vue over byens tage fra placeringen øverst oppe er det ikke en hvilken som helst lejlighed, der venter jer i hjertet af Hillerød. Boligen rummer tre værelser, der kan danne rammerne om familien, men planløsningen er også helt ideel som delelejlighed til tre bofæller. Dertil får I en stor stue, bad samt gæstetoilet og et U-formet køkken. Som ekstra hverdagsluksus er der walk-in-closet imellem to af værelserne.

I bosætter jer midt i byen, hvorfra I har gåafstand til alt. Det gælder både de daglige tilbud som indkøb, bus, tog, skole og daginstitution såvel som SlotsArkaderne, gågaden og Slotssøen, mens der kun er få skridt at tilbagelægge til den kommende biograf over for matriklen.
 
Ejendommen fremstår pæn og nydelig med en facade i sandfarvede mursten. Dertil hører de mange altaner og hvidrammede vinduer. Omkring bygningen breder grønne fællesarealer sig, og så opdager I også muligheden for at få beboerparkering i gården.

Lejligheden ligger øverst oppe med nem adgang til et privat depotrum på loftet. I kraft af placeringen får I glæde af ovenlysvinduer, som sætter stemningen overalt med kig til sol og blå himmel. Det første, I møder, er Svane-køkkenet, der elegant er opført med hvide fronter og en sort bordplade. Toilettet og badeværelset ligger i nærheden, hvor de fine kvadratiske fliser skaber en flot udtryk. Den integrerede vaskemaskine er bemærkelsesværdig i førstnævnte, mens spabadet selvfølgelig er iøjnefaldende i baderummet.
De tre værelser ligger stort set side om side. Fra det ene kan I oplagt benytte garderobelokalet, mens yderligere et værelse drager fordel af en sydvendt altan. Endelig er der også den dejlige stue, hvor trægulvet kommer til sin ret og garanterer en indbydende stemning sammen med lyset fra altanen.
 
Kontakt os på tlf: 4820 3040 for en fremvisning.

Boligfakta

Hostrupsvej 29, 5. th. - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000480

Type: Ejerlejlighed

Boligareal
84 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1936
Grundstr.
1.686 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger