• Sagsnr.12160000514
  • Type:Rækkehus
  • Boligareal125 m2
Søbuen 8-3400 Hillerød

kr. 4.150.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Flot enderækkehus i Ullerød

Hvis I drømmer om et hjem i et børnevenligt område, bør I tage et kig på dette pragtfulde rækkehus i Ullerød. Boligen på 125 m2 er opført i 2013 og er perfekt for jer, der ønsker et hjem med plads til hele familien. Nyd tilværelsen i det omfangsrige opholdsmiljø, som består af en rummelig stue og et stort køkken-alrum, mens fire værelser danner ramme for nattesøvnen. Hertil hører en solrig terrasse, en hyggelig have, en integreret carport med skur samt et praktisk bryggers. Velkommen til.

Når I ankommer til Søbuen 8, bliver I mødt af et velholdt enderækkehus med et sort tegltag. Parker bilen i carporten, og fortsæt indenfor gennem den tilstødende hoveddør.

Indenfor udfolder boligen sig med gennemgående gulvvarme samt en fin planløsning, der først og fremmest byder på en lys stue, som ligger i åben forbindelse til køkkenet. Det flotte HTH-køkken fremstår stilrent og tidløst med funktionelle skabssektioner samt hvide fronter, og forærer jer herfra et praktisk udsyn mod stuen. Her falder en strøm af lys ind gennem de mange, brede glaspartier, hvorfra I kan få adgang til haven.

Endvidere finder I fire gode værelser, som alle har nem adgang til et pænt badeværelse. Herude, såvel som i det overfor liggende bryggers, beriges I med store indbyggede skabssektioner, hvorfor I sjældent kommer til at mangle opbevaring.

Træk ud på jeres sydvendte, lukkede fliseterrasse og nyd tilværelsen i de rolige omgivelser. Fortsæt ud i det dejlige kvarter, som tilbyder en række smarte stisystemer, hvor I trygt kan færdes på må og få. I bosætter jer desuden tæt på grønne områder og indkøb samt med kort afstand til den lokale daginstitution, ligesom en kort cykeltur på fem minutter adskiller jer fra Hillerød Vest Skolen.

Boligfakta

Søbuen 8 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000514

Type: Rækkehus

Kontantpris4.150.000 kr
Udbetaling210.000 kr
Brutto16.977 kr
Netto14.490 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.758,24 kr
Boligareal
125 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
2013
Grundstr.
294 m2
Energimærke
A2010

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger