• Sagsnr.12160000530
  • Type:Villa
  • Boligareal160 m2
Nyhed
Smedievej 251-3400 Hillerød

kr. 5.395.000

Carsten Linnemann

Ejendomsmælger

Skøn 1 plans villa beliggende direkte til lille skovområde

Her får I en eftertragtet beliggenhed i Hillerød med gåafstand til alle hverdagsbehov, samtidig med at I er omgivet af grønne områder.
 
Jeres nye villa er opført i 2002 med kvalitetsmaterialer og en attraktiv grundplan med køkken-alrum, forældresuite og yderligere tre børneværelser. Udendørs nydes sommeren på den solrige terrasse i jeres hyggelige have. Ejendommen ligger for enden af blind vej med skel til nationalpark Kongernes Nordsjælland og et stortasfalteret stisystem. Jeres nærmiljø tilgodeser børnefamilien med legepladser, boldbaner samt både skole og pasningstilbud meget tæt på. Indkøbsmuligheder kan I hurtigt cykle til, og vil I med bussen stopper denomtrent 150 meter fra huset, så det er let at nå midtbyens mange tilbud. For pendleren er der bare 40 minutter i bil til København.
 
Murstensvillaen med sprosseruder er lys og indbydende indendørs. Først og fremmest skal I se stuen i forskudt plan med imponerende glasparti i karnappen og åbne halvmure til resten af huset, herunder det store velindrettede køkken. Fra stuen er der dør til terrassen, og det samme gælder fra alrummet. Den ene ende af huset er dedikeret til forældreafdelingen, der består af et soveværelse med havedør samt badeværelse en suite, som forkæler med et hjørnekar og bruseniche. Modsat i huset ligger så tre værelser og endnu et badeværelse med brus. Midt for huset møder I entré og velindrettet bryggers.
 
I haven er fliseterrassen orienteret perfekt mod syd, og omkranset af grøn idyl med en nem græsplæneog farverig beplantning. Fortil er der desuden en dobbelt, integreret carport med skur.
 
Vi glæder os til at vise jer boligen - book en fremvisning.

Boligfakta

Smedievej 251 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000530

Type: Villa

Kontantpris5.395.000 kr
Udbetaling270.000 kr
Brutto22.060 kr
Netto18.829 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.747,32 kr
Boligareal
160 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
2002
Grundstr.
700 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger