• Sagsnr.12160000538
  • Type:Villa
  • Boligareal132 m2
Smedebakken 2 - Tulstrup -3400 Hillerød

kr. 4.495.000

Henrik Høegh

Partner & Ejendomsmægler, MDE

Flot, renoveret villa i Tulstrup

Familien kan se frem til store, lyse rum i denne villa, der er flot renoveret og præsenterer sig indflytningsklar. Hjemmet har en helt fantastisk atmosfære med masser af lys og en god højloftet kælder.
 
Ude venter en skøn have med to solrige terrasser. Alt sammen i fredelige Tulstrup. I bosætter jer på en stille, rolig og lukket vej med gåafstand til daginstitutionen og busstoppestedet. Større børn kan nemt cykle til Hillerød Vest Skolen  eller skolen i Alsønderup, mens det i bil tager omkring ti minutter at køre til Hillerød med flere indkøbsmuligheder, butikker, caféer og kulturelle aktiviteter, som I kan lade jer friste af.
 
Ejendommen er i 2020/2021 istandsat og forkæler blandt andet med gulvvarme overalt. Herudover er der kommet 200 millimeter facadeisolering og radonspær, mens der også er åbnet op til kip med ovenlysvinduer, som skaber en vidunderlig stemning i opholdsmiljøet med stue og køkken i ét. Det store rum kan arrangeres på forskellig vis og har udgang til en østvendt terrasse. IKEA-køkkenet fremstår nydeligt med hvide elementer, træbordplade og integrerede hårde hvidevarer. Stuen leder til den pragtfulde udestue med 3-lags-glas og hele seks Velux-ovenlysvinduer, og med flere terrassedøre er det nemt at inddrage den vestvendte terrasse. Resten af stueplanet råder over tre værelser og et elegant badeværelse, mens kælderen byder på endnu et badeværelse og tre disponible rum.
 
Udenfor har den store indkørsel en automatisk smedjeport og en fin garage med el-port. Solen kan nydes hele dagen på de to lækre terrasser, hvor I også har plads til at invitere gæster til grillhygge. Endelig er haven nem at passe med en græsplæne og tætomsluttende hæk.

Boligfakta

Smedebakken 2 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000538

Type: Villa

Kontantpris4.495.000 kr
Udbetaling225.000 kr
Brutto18.397 kr
Netto15.702 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.029,88 kr
Boligareal
132 m2
Kælderstr.
79 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1962 / 2020
Grundstr.
1.195 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger