• Sagsnr.12160000543
  • Type:Villa
  • Boligareal194 m2
Engsvinget 33-3400 Hillerød

kr. 4.595.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Indflytningsklar villa få skridt fra fredet natur & skov.

I villakvarteret Holmene få skridt fra skov og fredet natur ligger denne flotte villa og byder på et topmoderne interiør, solrige udemiljøer og en stor, tre-dobbelt carport. Huset er veldisponeret og større renovering fra 2016 til 2021, og omgivelserne er fredelige, omend yderst indholdsrige.

Ejendommen er nært forbundet med det fredede naturområde omkring mosen, der også er indrettet med et parklignende anlæg og dertil omgivet af skov. Store Dyrehave grænser op til holmene, hvilket skaber perfekte forudsætninger for udflugter.

Ydermere bosætter I jer tæt på byens mange tilbud med omtrent en kilometer til Hillerød Station, hvorefter I tilgår indkøbsmuligheder og butikslivet i centrum. Beliggenheden tilgodeser også familielivet med alt fra nærliggende idrætsfaciliteter til gode skoler og pasningstilbud.

I finder jeres nye hus på Engsvinget 33, hvor det er fordelagtigt tilbagetrukket og fremtræder velholdt med pudset facade, der endvidere er efterisoleret og beklædt med HardiePlank. Alle vinduerne er lydisolerede. Ved ankomst ses også den brostensbelagte indkørsel langs med carporten, som tilbyder plads til tre biler. Indgangspartiet er ligeledes overdækket.

Begiver I jer indenfor, kommer det velgjorte interiør til syne, som takket være den gennemgående renovering emmer af kvalitet og moderne løsninger. Den behagelige atmosfære skyldes i høj grad også lysindfaldet fra de vældige vinduespartier, og brændeovnen beriger stemningen i aftentimerne. Køkkenet fra Kvik fremstår stilrent med hvide, grebsfrie fronter. Det ligger i åben forbindelse med opholdsmiljøerne, som er etableret i forskudte niveauer.

Beboelsen består dertil af fire værelser, hvoraf to udgør en særskilt sektion i tilbygningen, foruden 1 badeværelser og et gæstetoilet samt et walk in. Endelig får I en stor, hævet terrasse på ca. 75 kvm i vedligeholdelsesfri materiale og delvis overdækning. Her har man solen det meste af dagen, mens verandaen på modsatte side modtager aftensolen. Haven er derudover nem at holde med plads til både trampolin og boldspil.

Boligfakta

Engsvinget 33 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000543

Type: Villa

Kontantpris*4.595.000 kr
Udbetaling230.000 kr
Brutto24.017 kr
Netto19.234 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.696,51 kr
Boligareal
194 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1962 / 1978
Grundstr.
1.218 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger