• Sagsnr.12160000551
  • Type:Villa
  • Boligareal136 m2
Anemonevej 14 - Tulstrup -3400 Hillerød

kr. 2.895.000

Carsten Linnemann

Ejendomsmælger

Skøn stue med loft til kip

I Tulstrup lige uden for Hillerød finder I denne fine villa, som fremstår pæn og velholdt inde såvel som ude.
 
Ejendommen ligger velplaceret i et lukket område, og selvom her emmer af ro, får du stadig hverdagens fornødenheder og byen inden for overskuelig rækkevidde. Huset har en bred appel med et anvendeligt anneks, to gode værelser og store, lyse opholdsmiljøer - velkommen til dejlige Anemonevej 14!
 
Huset er beklædt med cedertræ, og facaden fik en oliering i 2020, mens soklerne er malet i 2021. Haven er anlagt, så den er nem at holde, men her er også rig mulighed for at etablere højbede eller lignende. Den flisebelagte, sydvestvendte terrasse er helt fantastisk på de lune sommerdage, og den er dejligt afskærmet. Indenfor venter en veldisponeret bolig, hvor køkken-alrum og den store stue udgør hjemmets hjerte. Stuen er indrettet med et lyst gulv, brede glaspartier mod haven og et flot, højt vinduesparti i endegavlen, der virkelig formår at understrege den lyse, indbydende atmosfære. Køkkenet har træloft med spots, rigelig med plads til at hjælpes ad med madlavningen og åben forbindelse til alrummet, som i høj grad inviterer til samvær og familiesammenkomster. Begge værelser har en fin størrelse, og anvendelsesmulighederne er mange, mens du også kan etablere hobbyrum/hjemmekontor i annekset. Badeværelset har mosaikgulv, brus og hvidt inventar, og bryggerset er lidt af en genistreg med masser af skabsplads, egen indgang og mulighed for vaskefaciliteter.
 
Generelt står huset rigtig fint, og hertil kan også nævnes, at der i 2013 kom nyt naturgasfyr. Du bliver ligeledes del af en god grundejerforening, som bl.a. arrangerer fastelavn, og kvarteret består af en blanding af unge og ældre. I bil er der under et kvarter til Hillerød, hvor du finder S-togsstation samt alle de specialbutikker og spisesteder, som hjertet begærer.

Boligfakta

Anemonevej 14 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000551

Type: Villa

Kontantpris2.895.000 kr
Udbetaling145.000 kr
Brutto11.687 kr
Netto9.971 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.996,66 kr
Boligareal
136 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1966 / 1980
Grundstr.
912 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger