• Sagsnr.12160000553
  • Type:Rækkehus
  • Boligareal108 m2
Solgt
Solbuen 5-3400 Hillerød

Carsten Linnemann

Ejendomsmælger

Superlækkert enderækkehus med skøn have

Rækkehus med mulighed for ekstra værelse I Ullerød står dette moderne enderækkehus fra 2014 klar til at skifte hænder, så hvis I er på jagt efter en attraktiv bolig med en god beliggenhed, så se lige her.
 
I kommer til at bo nær det hele med både indkøb, skole og pasningstilbud i en radius af halvanden kilometer, mens boligen beriger jer med køkken-alrum og stue ud i ét, to værelser og en hyggelig, ugeneret have til de varme sommerdage. Med bus nærmest lige udenfor døren kommer I hurtigt til Hillerød centrum, som I også kan cykle til på lidt over et kvarter. Foruden alt til hverdagen kort fra hjemmet er beliggenheden også præget af nærheden til skønne naturområder. Lokalområdet er ligeledes meget aktivt med fællesfaciliteter i Ullerødbyen, der omfatter naturlegeplads, svævebane, bålhytte og boldbane.
 
På samme vis er det oplagt at nyde udelivet i den nemme, solrige have, der strækker sig rundt om huset med hele tre indhegnede terrasser samt en separat, flisebelagt indkørsel med egen carport og adskillelse mod naboen. Inde i huset har man malet lofter, paneler, dørkarme og vægge i 2021, og der er tilmed niveaufri adgang ved hoveddør samt sliske ved terrassedøren. Bemærk også, at der er mulighed for at etablere et ekstra værelse. I boligen er der gennemgående, lyse klinker, som bidrager til en rød tråd og et indbydende udtryk, samtidig er de lette at holde. Kvadratmeterne er fordelt således, at I får et åbent opholdsmiljø med et lækkert, grebsfrit køkken samt udgang til haven fra stuesektionen. Dertil er der to gode værelser, badeværelse med brus og et praktisk bryggers.
 
Skuret i carporten er tillige isoleret, med muret sokkel og flisegulv. Desuden redskabsskur på bagsiden.

Kontakt os for en fremvisning.

Boligfakta

Solbuen 5 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000553

Type: Rækkehus

Boligareal
108 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
2014
Grundstr.
404 m2
Energimærke
A2010

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger