• Sagsnr.12160000557
  • Type:Villa
  • Boligareal183 m2
Texasvej 10-3400 Hillerød

kr. 5.845.000

Carsten Linnemann

Ejendomsmælger

Giv denne villa på Texasvej 10 i Hillerød et skud. Her ligger et flot og rummeligt Trelleborg-hus på halvanden plan, hvor lysindfaldet og den veldisponerede planløsning er blandt de mest fremtrædende karaktertræk.
 
Familielivet får gode vilkår her - både inde såvel som ude i den ugenerede have omgivet af det fredelige nærmiljø. Velkommen hjem. I bosætter jer for enden af den lukkede vej, hvor I drager fordel af at få naturen som den umiddelbare nabo. Det kræver derfor ikke mange skridt at nå rekreative arealer såsom Store Dyrehave. Tilsvarende er hverdagens tilbud inden for kort rækkevidde med daginstitution for fødderne af jer. Bussen nås også til fods, mens distancen til idrætsfaciliteter, skole og indkøb nemmest tilbagelægges på cykel. Udefra ankommer I til et træhus med hvidrammede sprossevinduer og et sort, glaseret tegltag. Ved siden af ligger et haveskur, der har prydet baghaven siden 2018.
 
Indenfor kommer I allerførst til hallen, hvor loftshøjden er særligt iøjnefaldende, og perforerede lofter sørger for den helt rigtige akustik. I bemærker selvfølgelig også den elegante kvartsvingstrappe, der er udsmykket med balustre. De primære kvadratmeter af stueetagen er dedikeret til det åbne opholdsmiljø, som stuen og køkkenet tilsammen udgør. Lyset strømmer ind i netop dette hjerterum, mens brændeovnen sætter den hyggelige stemning. Brændeovnen er desuden opsat i 2013, og det samme er det snehvide og stilrene køkken fra Kvadrat. Stueplanet afrundes af et disponibelt rum, et bryggers og et badeværelse, hvor designet fra køkkenet fortsætter med en fin, rød tråd. Det samme gælder for badeværelset på første sal såvel garderobeskabene i det ene af de i alt fire værelser.

Boligfakta

Texasvej 10 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000557

Type: Villa

Kontantpris5.845.000 kr
Udbetaling295.000 kr
Brutto23.878 kr
Netto20.382 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.064,22 kr
Boligareal
183 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
2001
Grundstr.
731 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger