• Sagsnr.12160000577
  • Type:Rækkehus med ejerlejlighedsstatus
  • Boligareal119 m2
Solgt
Carlsbergvej 10A-3400 Hillerød

Carsten Linnemann

Ejendomsmælger

Indflytningsklart rækkehus med udsigt til smuk fælles have

På Carlsbergvej 10A centralt i Hillerød møder I dette fine og velholdte rækkehus, der foruden en attraktiv beliggenhed tæt på hverdagens fornødenheder også kan bryste sig af en veldisponeret planløsning og en stor, særdeles velanlagt have, der deles med naboerne. Velkommen til.
 
I bosætter jer ekstraordinært fordelagtigt i byen. Området er fredeligt og roligt, og bare få hundrede meter fra hoveddøren finder I Byskolen og gymnasie. Indkøb og pasningstilbud er ligeledes let tilgængeligt, og da I er tæt på S-togsstationen, kommer I nemt omkring. I er endvidere placeret i gåafstand fra Store Dyrehave og Slotsparken, så området skorter bestemt heller ikke på grønne arealer.
 
Ejendommen blev opført i 1981, og i løbet af de seneste år er der foretaget adskillige forbedringer og istandsættelser. Loftsetagen er eksempelvis blevet ordnet, og det samme gælder for de to badeværelser. Køkkenet har man også udskiftet. Boligen udfolder sig over 119 kvadratmeter, der indledes af en pæn entré. Ret fremme ligger den store stue, der ind gennem de brede vinduer modtager et rigt lysindfald. Herfra er der udgang til haven, og i det tilstødende køkken er skabselementerne arrangeret, så der er plads til et spisebord. Etagen afrundes af et badeværelse og et disponibelt rum, og på første sal venter endnu et badeværelse samt tre regulære værelser. Øverst oppe kan rummet bruges til at hav af formål. Umiddelbart foran stuen råder I over en solrig fliseterrasse, og den fælles have prydes af alt fra enorme rododendronbuske og forskellige træer til en veltrimmet plæne og en lille sø. Huset og haven opleves næsten, som om man var rejst på landet. Slutteligt har I en carport og et udhus, der kan anvendes som bryggers.
 
Kontakt os for en fremvisning.

Boligfakta

Carlsbergvej 10A - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000577

Type: Rækkehus med ejerlejlighedsstatus

Boligareal
119 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1981
Grundstr.
1.837 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger