• Sagsnr.12160000601
  • Type:Villa
  • Boligareal194 m2
Gadeledsvej 20 - Gadevang -3400 Hillerød

kr. 5.895.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

200 kvm lavenergivilla - midt i det naturskønne Gadevang

Top energivenlig og charmerende svensk Lönniberga trævilla, måske til den sammenbragte eller store familie.Huset har mange forcer, og med nøgleord som to badeværelser, lyse omgivelser og en pragtfuld have, får I dejlige rammer i Gadevang, som ligger midt i Gribskov. Her får I nemt 6 værelser og et stort opholdsmiljø, som sikrer jer plads til både privatliv og samvær i familien. Læg dertil en høj beliggenhed med smuk udsigt, og resultatet bliver en skøn base for familielivet. Huset er malet udvendigt i 2018 og husets rapporter er stort set fejlfrie.
 
Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede glaspartier, som både sikrer et skønt lysindfald og giver udgang til haven. Køkkenet fremstår stilrent med hvide højglanselementer og mørkt olierede træbordplader. Her er god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der et værelse og et badeværelse. Stueetagen afrundes med et bryggers med tilsvarende inventar som i køkkenet, hvilket skaber en flot, rød tråd. Gulvvarme i hele stueetagen, med en total årlig varmeudgift på kun 5.681,-

 
Førstesalen rummer en repos, som åbner op til tre værelser. Det ene store værelse er opdelt i soveafdeling og walk-in-closet. Videre er der endnu et badeværelse med dobbelthåndvask og en balkon med udsigt over Gadevang. Alternativt er det muligt at omdanne walk-in-closet og inddrage reposen til fordel for ekstra værelser, hvis I har behov for det. Nem have, med dejlig højtliggende nyanlagt terrasse, som indbyder til frokost med udsigt. Som prikken over i’et er der flisebelægning rundt om huset, så I kan placere jer efter solens orientering.
 
Som de fleste huse i Gadevang, ligger huset langs vej. Vejen har begrænset trafik, da det primært er byens borgere der kører morgen og aften. Gennemkørel forbudt for lastvogns trafik. Bus som oftest 1 gang i timen. Indenfor en radius af 750 meter finder I bus, daginstitution og Gadevang Skole, som går op til tredje klasse, hvorefter børnene fortsætter på Hillerødsholmskole. På cykel er der ikke langt til indkøb og sportsfaciliteter. Afslutningsvis tager det ti minutter at køre til Hillerød, mens turen til København kan klares på 40 minutter. Gadevang er præget af et stærkt lokalt sammenhold, hvor der afholdes forskellige arrangementer af både social og sportslig karakter.
 
Lyder det spændende?! Så ring for en fremvisning

Boligfakta

Gadeledsvej 20 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000601

Type: Villa

Kontantpris5.895.000 kr
Udbetaling295.000 kr
Brutto24.123 kr
Netto20.592 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.248,45 kr
Boligareal
194 m2
Antal rum
7
Bygget / ombygget
2009
Grundstr.
689 m2
Energimærke
A2010

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger