• Sagsnr.12160000619
  • Type:Villa
  • Boligareal153 m2
Solgt
Køgemestervej 3-3400 Hillerød

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Fortræffeligt gårdhavehus i Selskovkvarteret

Find jer til rette i dette nydelige etplanshus, hvor en indholdsrig beliggenhed i Hillerød følger med. I får fornøjelsen af et velholdt og veldisponeret hus med et indbydende interiør, og dertil hører en dejlig, solrig gårdhave med en overdækket terrasse. Ejendommen fremtræder flot velholdt med et enkelt udtryk flankeret af fliseindkørslen og carporten. Størstedelen af vinduerne er udskiftet i henholdsvis 1998 og 2021.
 
Inden døre er der en behagelig atmosfære takket være lyse, tidløse elementer, et gennemgående kvadratparketgulv samt vældige vinduer, som lukker lyset ind i boligen. Stuen udgør det primære opholdsmiljø, hvor det store vinduesparti og glasdøren til terrassen tilfører luft, rummelighed og et fortrinligt lysindfald. Køkkenet befinder sig bag en halvvæg, men ligger ikke desto mindre i åben forbindelse til stuen. Det præsenterer sig pænt og funktionelt. Endvidere råder boligen over fire gode værelser, der alle tilgodeser jer med indbygningsskabe. Derudover sikrer husets to dejlige badeværelser faciliteter nok til alle, og bryggerset gavner jer med særskilt plads til vasketøjet. I kan ligeledes se frem til at få to separate indgange, der fungerer særdeles godt, hvis I har teenagebørn eller liberalt erhverv.
 
Ude venter gårdhaven med ugenerede rammer for udelivet bag murværket og det frodige planteliv. Haven består primært af en flisebelægning og græsplæne med fine frugttræer, bede og krukker. Den overdækkede terrasse beriger jer med en ideel placering for havemøblerne. I bosætter jer på en lukket vej tæt på alt det, I har behov for i hverdagen. Således er der gåafstand til indkøbsmuligheder såvel som pasningstilbud, ligesom I kan tilgå Hillerødsholmskolen inden for blot 850 meters afstand. Ydermere findes også Hillerød Vest skolen Ålholm samt Sophienborgskolen som nås nemt på cykel. Samtidig er der grønne og naturrige rammer i nærheden af matriklen, idet I er omgivet af både Selskov og Frederiksborg Slotshave.
 
Samlet set en skøn villa med fantastisk beliggenhed, som bør opleves. Kontakt os på tlf. 4820 3040 for en fremvisning.

Boligfakta

Køgemestervej 3 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000619

Type: Villa

Boligareal
153 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1971
Grundstr.
493 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger