• Sagsnr.12160000630
  • Type:Ejerlejlighed
  • Boligareal109 m2
Fredskovhellet 29, 2. th.-3400 Hillerød

kr. 2.275.000

Carsten Linnemann

Ejendomsmælger

4V’er med altan nær natur og byens komfort

Er I på jagt efter en skøn lejlighed med egen altan, så se lige denne fireværelses lejlighed, der ligger super godt i Hillerød.
 
Her kommer I til at bo nær Hillerød Hospital, offentlig transport, indkøbsmuligheder og Store Dyrehaves smukke natur. Samtidig kan I glæde jer til at indrette et indbydende hjem med mange højdepunkter. Velkommen hjem.
 
Udsigten strækker sig langt fra anden sal, hvor jeres nye lejlighed er placeret. Dette ses eksempelvis i køkkenet, hvor I får vue over trætoppe og hustage. Det nydelige køkken er holdt i lyse toner med rigelig skabsplads og rum til spisekrogen. I stuen præger det brede glasparti atmosfæren, da både dagslys og et skønt vue trækkes indefor, og det er herfra, at I kan gå direkte ud på altanen mod vest. På altanen er der god plads, så I kan nyde måltiderne herude. Der er tre værelser i boligen, så I får en hel del muligheder, og endda er de godt fordelt, da det ene er en ideel forældresuite med et brusebadeværelse tilknyttet. Yderligere er der et gæstetoilet i lejligheden.
Omkring ejendommen er der grønne arealer, som er holdt flot med blomster og buske, der bidrager til idyllen. I får heller ikke langt til skov og naturprægede områder, der nærmest ligger i baghaven, mens nærheden til byens komfort også er et stort aktiv. Fra adressen kan I gå til skole, pasningstilbud og indkøb, og vil I med bussen, stopper den under 100 meter fra jer. Det er også nemt at cykle til S-toget samt alle tilbuddene i Hillerød centrum.
 
Vi glæder os til at vise jer rundt. Book en fremvisning.

Boligfakta

Fredskovhellet 29, 2. th. - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000630

Type: Ejerlejlighed

Kontantpris2.275.000 kr
Udbetaling115.000 kr
Brutto9.335 kr
Netto7.966 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.484,26 kr
Boligareal
109 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1963
Grundstr.
27.142 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger