• Sagsnr.12160000633
  • Type:Ejerlejlighed
  • Boligareal80 m2
Solgt
Tietgensvej 4, st.-3400 Hillerød

Carsten Linnemann

Ejendomsmælger

Håndværkertilbud i Hillerød

En af Hillerød’s billigste 2’ere - en oplagt ”flytte-hjemmefra-lejlighed”!
 
Denne stuelejlighed ligger godt trukket tilbage fra vejen, og har en god planløsning, der rummer et køkken, en stue, et værelse, et badeværelse og en terrasse. Ifør dig den kreative kasket og grib værktøjet, så har du snart byens bedste lejlighed. Velkommen indenfor på Tietgensvej 4, hvor du tillige har 2 private p-pladser. Selve lejligheden er et kapitel for sig – ved første øjekast ser det fint og nydeligt ud. Men tag ikke fejl, for her trænger til den helt store tur. Særligt badeværelset er i den grad klar til en total udskiftning. Køkkenet ser sådan set fint nok ud – men mon ikke mange ville vælge at udskifte, når nu værktøjskassen alligevel er fundet frem? Stuen og soveværelset trænger til et friskt pust. Lejlighedens terrasse har en rigtig god størrelse og vender mod vest – træværket trænger til opfriskning.
 
Så hvis du har mod på en omfattende renovering, så har du muligheden for at få en af byens fedeste lejligheder!
 
Du bosætter dig centralt og i gåafstand til det meste. Således standser bussen få hundrede meter fra adressen, mens indkøbsmulighederne ligeledes er i gåafstand. Du er også tæt på idrætshal og grønne områder som skov og søer med hyggelige stisystemer. Byens fristelser er også i nærområdet, hvor du finder caféer og restauranter, og S-toget afgår fra Hillerød Station, som findes i cykelafstand.

Boligfakta

Tietgensvej 4, st. - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000633

Type: Ejerlejlighed

Boligareal
80 m2
Antal rum
2
Bygget / ombygget
1921 / 1993
Energimærke
E

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger