• Sagsnr.12160000648
  • Type:Villa
  • Boligareal159 m2
Solgt
Hvedevangen 10-3400 Hillerød

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Skøn Lind & Risør villa i Sophienborgområdet

Velkommen til dette dejlige længehus med sideforskydning, som blandt andet byder på en moderne planløsning og en attraktiv rolig beliggenhed for enden af et lukket vejområde i Sophienborg,i Hillerød. Her får I en dejlig lys og velholdt villa tæt på byen, grønne områder og Selskov - tæt til daginstitutioner, og Sophienborgskolen som er en af de bedste i Hillerød. Lind & Risør-villaen fra 1999 præsenterer sig flot, hvor facaden brydes på fin vis af de hvide detaljer. I forlængelse finder I en arkitekttegnet vognport opført i lærketræ på 56 m2 med et godtisoleret skur.
 
Indenfor finder I 159 velindrettede m2, med en børneafdeling der rummer to store værelser og tilhørende badeværelse med brus samt et bryggers til de praktiske gøremål. Forældreafdelingen består af et dejligt soveværelse med walk-through-closet samt privat badeværelse med badekar og bruseafsnit. Hertil kommer et fjerde værelse med loft til kip. Den sydvendte stue på 30 m2 har loft til kip samt vinduespartier der skaber et fantastisk lysindfald og danner hyggelige rammer for den bløde sofagruppe. Køkken/alrummet med karnap er ligeledespå 30 m2. Og med loft til kip og lysindfald fra begge sider danner det samlingsstedet for familien omkring spisebordet. HTH-køkkenet har en række smarte løsninger, der gør hverdagen let. Der er gulvvarme overalt, masser af indbyggede skabe, IHC-anlæg samt genvex. Udenfor kan I glæde jer over en dejlig ugeneret have med stedsegrønne planter og frugttræer samt en skøn stor terrasse der med eldrevet markise giver mulighed for at nyde de lange sommerdage og aftener.
 
Derudover får i glæde af en næste energineutral solcelleløsning fra det store 8 kw store anlæg med tilhørende batteri på 3,6 kw, så du behøver stort set ikke at bruge noget el, når solen er gået ned og helt ideel for familien med el-bil.
 
Kom selv og oplev!

Boligfakta

Hvedevangen 10 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000648

Type: Villa

Boligareal
159 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
1999
Grundstr.
851 m2
Energimærke
B

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger