• Sagsnr.12160000661
  • Type:Villa
  • Boligareal216 m2
Rørmosevej 15 - Tulstrup -3400 Hillerød

kr. 3.295.000

Jane Gravenslund Viksø

Ejendomsmægler, MDE

På Rørmosevej 15 i Tulstrup, nogenlunde midt mellem Arresø og Hillerød, møder I denne fine og velholdte villa, der foruden en attraktiv beliggenhed tæt på alt, I har brug for, også kan bryste sig af en god, veldisponeret planløsning i form af store, lyse opholdsrum og tre regulære værelser.Velkommen til.I bosætter jer ganske fordelagtigt på en fredelig og stille villavej, og da huset ligger højt i terrænet, har I en dejlig udsigt til markerne og naturen mod vest. Adressen udmærker sig derudover også ved korte afstande til grønne, rekreative arealer, mens I finder både skole, pasningstilbud og indkøb i Hillerød - distancen til Hillerød Vest Skolen kan tilbagelægges på omtrent et kvarter på cykel.Huset præsenterer sig allerede udefra med et nydeligt udtryk, og i midten af 2000’erne istandsatte man begge badeværelser på førstesalen, installerede et nyt køkken og udskiftede adskillige vinduer. Som I træder inden døre, fortsætter den pæne stil på tværs af halvandet plan. Beboelsesarealet er på 216 kvadratmeter, som centrerer sig omkring det store opholdsrum i stueplan. Ind gennem de sydvestvendte vinduer modtages et skønt lysindfald, og i den ene ende ses en anseelig pejs. Køkkenet er arrangeret i åben forbindelse med stuen, og i kraft af rummets størrelse er det nemt at indrette. Køkkenskabene er gjort i et enkelt, hvidt design. Etagen afrundes af et badeværelse og et bryggers, mens I på førstesalen råder over et badeværelse og tre værelser, hvoraf det oplagte forældresoveværelse er forsynet med eget badeværelse og en bred, overdækket altan med aftensol. Umiddelbart foran ruderne i stuen ses en solrig, delvist overdækket terrasse, og i baghaven kan I opholde jer under helt ugenerede forhold. Til ejendommen knytter sig endelig en garage med tilhørende opbevaringsplads.Kontakt os for en fremvisning.

Boligfakta

Rørmosevej 15 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000661

Type: Villa

Kontantpris*3.295.000 kr
Udbetaling165.000 kr
Brutto17.074 kr
Netto13.673 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.938,19 kr
Boligareal
216 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
1965 / 1976
Grundstr.
841 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger