• Sagsnr.12160000665
  • Type:Ejerlejlighed
  • Boligareal116 m2
Mathilde Parken 19, 2. tv.-3400 Hillerød

kr. 3.295.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

4 - værelses lejlighed midt i centrum af Hillerød

Hvis I vil bo tæt på Slotshaven, stationen og hverdagens tilbud i Hillerød, så læg vejen forbi Mathilde Parken 19, hvor lejligheden på anden sal meget vel kan være jeres næste hjem.
 
Her får I en stor altan foruden tre franske af slagsen i værelserne. Opholdsmiljøet skal også fremhæves, da køkken og stue kombineres i ét hjerterum, hvor lys og rummelighed hersker. Med til ejendommen hører en elevator, p-plads i gården og en sund, veldrevet forening.
 
Velkommen. I bosætter jer nær byens mest æstetiske oase, som parken og søen omkring Frederiksborg Slot udgør. Derudover er daginstitution, skole og gymnasium også tæt på, så hverdagslogistikken går nemt op hele skoletiden igennem. Én kilometer fra matriklen ligger Hillerød Station, og indenfor cirka den halve distance når I dagligvarebutikker. Udefra fremstår etageejendommen klassisk præget af røde mursten, altaner og omkranset af parkeringsanlæg omkring bygningen.
 
Indenfor tager I elevatoren og ankommer til anden sal, hvor lejligheden præsenterer jer for lys og luft. Det gælder især i det store alrum, hvis hvide HTH-fronter skaber en nordisk stemning i samspil med den massive træbordplade. Trægulvet matcher dette udtryk på bedste vis, mens vældige vinduer pryder den ene væg. Her er adgang til den vestvendte altan. De øvrige kvadratmeter giver jer et separat gæstetoilet med et badeværelse ved siden af, og begge har gulvvarme. Baderummet sørger for plads til vaskefaciliteter, og det hele fremstår tidløst med en muret bruseniche samt mørke og lyse kontraster. Derudover får I tre værelser, der hver især byder på franske altaner, og endelig er der et depotrum til opbevaring. Tilbage er nu blot at opleve udearealet bestående af den gode, overdækkede altan, som bliver en naturlig forlængelse af stuen.
 
Nysgerrige? Kontakt os med det samme på tlf: 4820 3040

Boligfakta

Mathilde Parken 19, 2. tv. - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000665

Type: Ejerlejlighed

Kontantpris3.295.000 kr
Udbetaling165.000 kr
Brutto13.518 kr
Netto11.537 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.908,90 kr
Boligareal
116 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
2007
Grundstr.
857 m2
Energimærke
B

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger