• Sagsnr.12160000668
  • Type:Villa
  • Boligareal136 m2
Rønnebærvej 24-3400 Hillerød

kr. 3.995.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Skøn etplansvilla på en attraktiv vej i Hillerød

På en stille, tilbagetrukket vej i Hillerød ikke langt fra centrum ligger denne fine etplansvilla, som er opført af en murermester i 1961. Huset med flere originale detaljer har tilmed kun haft én ejer gennem tiden, og med en modernisering kan I nemt skabe et dejligt hjem for familien her.
 
Indenfor venter en stue, en pejsestue tilbygget i 1971, et køkken, tre værelser, et badeværelse og et bryggers. Glæd jer også til den store have med en solrig terrasse. I flytter ind på en rolig villavej med fine stisystemer, som fragter jer sikkert rundt i området. I en radius af cirka 500 meter finder I både daginstitutioner, Hillerød Vest Skolen, indkøb og det nærmeste busstoppested, mens I også kan benytte jer af den gode slagter rundt om hjørnet. Endelig bringer cyklen, bus eller bilen jer hurtigt til centrum og Hillerød Station.
 
Huset er pænt opført med en rød murstensfacader, og i indkørslen får I tilmed en muret garage med lille separat værksted. Inden døre mødes I af et dejligt lysindfald i opholdsrummene, der inkluderer pejsestuen med gulvvarme og udgang til en overdækket terrasse. Fra den anden stue er der adgang til køkkenet, og hvis I drømmer om et stort, åbent miljø, kan væggen imellem de to rum sagtens fjernes. Fra entréen og fordelingsgangen tilgår I bryggerset og de tre værelser med parketgulve under tæpperne, og ved siden af ligger badeværelset fra 2005, der er forsynet med et Unidrain-afløb og varme i gulvet. Ejer er ikke ryger og der har ikke været dyr i huset i hele deres ejertid.  
 
Udenfor venter jer en anseelig have, som er velanlagt med en græsplæne, der prydes af forskellige buske og bede. Her er der masser af plads til, at børnene kan lege, mens I også kan glæde jer til at indtage terrassen med delvis overdækning, hvor sommeren kan nydes i fulde drag. Derudover et rummeligt og isoleret udhus.
 
Lyder det spændende, så kontakt os for en fremvisning allerede i dag!

Boligfakta

Rønnebærvej 24 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000668

Type: Villa

Kontantpris3.995.000 kr
Udbetaling200.000 kr
Brutto16.392 kr
Netto13.991 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.010,96 kr
Boligareal
136 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1961 / 1970
Grundstr.
1.230 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger