• Sagsnr.12160000669
  • Type:Villa
  • Boligareal192 m2
Nordre Jernbanevej 16B-3400 Hillerød

kr. 6.695.000

Carsten Linnemann

Ejendomsmælger

Flot, fuldmuret villa i Hillerød centrum

Centralt i Hillerød ligger denne flotte kvalitetsvilla, der foruden et nydeligt udtryk inde såvel som ude også kan bryste sig af en attraktiv beliggenhed tæt på alt det, I har brug for i hverdagen. Planløsningen er veldisponeret med blandt andet tre værelser og store, lyse opholdsrum, og den lukkede have er særdeles solrig.
 
Velkommen til.
 
Adressen hedder Nordre Jernbanevej 16B, og fra jeres kommende bopæl kan I se frem til korte afstande til både skole, pasningstilbud og indkøb. Det hele nås inden for en radius af omtrent 500 meter, og samtidig er I ikke placeret langt fra dejlige naturområder i form af eksempelvis skov og sø. Den offentlige transport er let tilgængelig, hvad enten I skal med bus, S-tog eller regionalforbindelser. Villaen blev opført i 1998, og det fuldmurede byggeri tager sig stadig skarpt ud med dekorative gesimser og et karakteristisk, mørkt tegltag. Som I træder inden døre, ankommer I til en velkomponeret bolig på 192 kvadratmeter, der i stueplan centrerer sig omkring det markante opholdsrum med stue og køkken i delvis åben forening. Ind gennem de sydvestvendte vinduer strømmer et rigt lysindfald, og i køkkenafsnittet ses pæne, enkle skabselementer. Det resterende af hjemmet er allokeret til henholdsvis et badeværelse og et bryggers i stueplan, mens I på førstesalen råder over tre værelser, hvoraf de to er forsynet med altaner. Etagen afrundes af et badeværelse med både bruseniche og spa. Umiddelbart foran stuen er der anlagt en stor, dejlig terrasse, som modtager rigelige mængder sol.
 
Haven er omkranset af mur og hegn, og i tillæg til de fine bede står også et gammelt, meget givende valnøddetræ. Slutteligt tilgodeses I af et udhus, der kan tjene til opbevaring af alskens sager.
 
Kontakt os for en fremvisning.

Boligfakta

Nordre Jernbanevej 16B - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000669

Type: Villa

Kontantpris6.695.000 kr
Udbetaling335.000 kr
Brutto27.230 kr
Netto23.241 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.348,93 kr
Boligareal
192 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
1998
Grundstr.
799 m2
Energimærke
B

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger