• Sagsnr.12160000677
  • Type:Villa
  • Boligareal136 m2
Skansevej 68-3400 Hillerød

kr. 3.350.000

Jane Gravenslund Viksø

Ejendomsmægler, MDE

Gedigen, nydelig villa i Hillerød

På Skansevej 68 i Hillerød møder I denne fine villa, der præsenterer sig med en beliggenhed tæt på alle hverdagens gøremål såvel som en veldisponeret planløsning i form af fire regulære værelser og et stort, åbent opholdsrum. Ude venter en pæn og solrig have. Velkommen til. Fra jeres kommende bopæl går dagligdagen let op i en højere enhed. Inden for en radius af bare lidt over en kilometer kan I tilgå skole, pasningstilbud og indkøb, ligesom I er placeret hensigtsmæssigt i forhold til udmærkede idrætsfaciliteter og offentlig transport. Flotte skove og naturoplevelser er ligeledes en del af lokalområdet. Huset blev opført i 1968, og udefra fremstår det med en klassisk gulstensfacade, der får følgeskab af mørke vinduesrammer og sortmalet træværk. Som I træder inden døre, ankommer I til en bolig på 136 kvadratmeter, som udfolder sig i ét plan. Det ubestridte midtpunkt og familiens samlingssted er den store, lyse stue, der er arrangeret i delvis åben forbindelse til køkkenet. Køkkenet er gjort i karakteristiske forrammeelementer, og stuen kendetegnes især af det behagelige lysindfald. Under klinkegulvene er der indlagt gulvvarme. Den velkomponerede rumfordeling fortsættes af fire værelser, som alle har egeparketgulve, et badeværelse, et gæstetoilet, der blev moderniseret i 2019, samt et praktisk bryggers. Alle rummene nås fra fordelingsgangen ved entréen. Grænsen mellem ude og inde smidiggøres af den hyggelige udestue, og herpå følger en anseelig og særdeles solrig terrasse. Haven er anlagt i en enkel, vedligeholdelseslet stil, og da huset er trukket tilbage fra vejen, har der fortil været plads til at opføre en carport med tilhørende udhus. I baghaven står et endnu et udhus, der i øjeblikket anvendes til opbevaring. Lyder det som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning eller yderligere information.

Boligfakta

Skansevej 68 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000677

Type: Villa

Kontantpris*3.350.000 kr
Udbetaling170.000 kr
Brutto17.345 kr
Netto13.890 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.785,80 kr
Boligareal
136 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1968
Grundstr.
785 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger