• Sagsnr.12160000683
  • Type:Villa
  • Boligareal161 m2
Brygmestervej 8-3400 Hillerød

kr. 4.550.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Velindrettet villa med attraktiv beliggenhed

På Brygmestervej 8 i Hillerøds Selskovskvarter møder I denne fortrinlige og velholdte villa, der foruden en attraktiv beliggenhed tæt på alt, hvad byen har at byde på, også kan bryste sig af en veldisponeret planløsning i form af store opholdsrum og tre værelser. Velkommen til.
 
I bosætter jer ganske fordelagtigt i området, og fra jeres kommende adresse kan I se frem til korte afstande til hverdagens gøremål. Skole, pasningstilbud inden for en radius af bare 800 meter, og alt sammen kan tilgås via stisystemet, som tilsvarende kan føre jer til fællesarealer med legeplads, fodbold- og petanquebane.  Skoven er selvsagt også lige ved hånden, og indkøb samt offentlig transport nås på 2 min gang.
 
Villaen blev opført i 1971, og allerede udefra præsenterer den sig flot. Facaden er gjort i gule mursten med stedvis sortmalet træbeklædning, og som I træder inden døre, fortsætter den fine stil. Den høje standard skyldes ikke mindst de ændringer, der er foretaget i løbet af de seneste fem år, som inkluderer 9 ovenlysvinduer hvoraf fem af disse er af nyere dato, spots i køkken, stue, alrum og badeværelse samt et skydedørsparti i alrummet. Beboelsesarealet på 161 kvadratmeter centrerer sig omkring de to stuer, som begge er forsynet med ildsteder. Ind gennem vinduerne modtages rige lysindfald, og dertil kommer det pæne køkken, hvor skabene er arrangeret, så der også er plads til et spisebord. Via fordelingsgangen finder I vej til de tre værelser, to badeværelser, begge med gulvvarme samt et praktisk bryggers. I den vestlige del af vinkelstuen med brændeovn forefindes også gulvarme.
 
Udenfor kan I være i den overkommelige have med græs og overdækket terrasse samt i gårdhaven fuldstændig uden at blive forstyrret af indkig. Den ene vender mod syd, og den anden mod vest. Slutteligt har I en carport og et udhus til diverse opbevaringsformål.
 
Kontakt os for en fremvisning på tlf: 4820 3040

Boligfakta

Brygmestervej 8 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000683

Type: Villa

Kontantpris4.550.000 kr
Udbetaling230.000 kr
Brutto18.649 kr
Netto15.919 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.351,49 kr
Boligareal
161 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1971 / 1979
Grundstr.
371 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger