• Sagsnr.12160000688
  • Type:Villa
  • Boligareal172 m2
Gribskovvænget 31 - Gadevang -3400 Hillerød

kr. 7.495.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Arkitekttegnet villa i Gadevang

I eftertragtede Gadevang lidt nord for Hillerød tæt på skoven ligger denne dejlige villa. Beliggenheden kombinerer fornemt natur med korte afstande til hverdagens gøremål, og hertil kommer en veldisponeret bolig på hele 300 etagemeter med et væld af fine detaljer. Haven er velbeplantet og anlagt efter nøje overvejelser.
 
Beliggenheden tæt på Gribskov giver gode muligheder for oplevelser i naturen, og i lokalområdet finder I tilsvarende alt det, som I måtte få brug for, når dagligdagen skal gå op i en højere enhed. Det gælder eksempelvis skole, pasningstilbud og den lokale hyggelige købmandscafé Jordnær, ligesom det også er værd at bemærke, at I kan køre til Hillerød centrum på bare få minutter.
 
Villaen fremstår med et gedigent udtryk, som det var tænkt af arkitekten Peter Gunnar Petersen ved opførelsen i 1984. Efterfølgende er der foretaget en del ændringer, hvoraf det elegante uno form-køkken fra 2020 nok er den mest markante. I 2017 blev en ny tagdug tilføjet, og samme år blev terrassedækket udskiftet.
 
Inden døre centrerer hjemmet sig omkring den store, lyse stue med brændeovn, plankegulve og en dejlig udsigt, og tilstødende venter køkken-alrummet, hvor netop det flotte uno form-køkken ledsages af bordplader i henholdsvis granit og asketræ. Etagen fortsættes med tre værelser, hvoraf det ene har tilknyttet et badeværelse, og endnu et badeværelse forefindes ved entréen.
 
Takket være det kuperede landskab er den vestvendte del af kælderen i terræn, og hernede råder I over to depotrum, et bryggers og tre disponible rum. Det ene er forsynet med et badeværelse og et tekøkken.
 
Udenfor har I fornøjelsen af flere terrasser i forskellige niveauer og på forskellige sider af huset. På den måde kan I følge solens bane, og i selve den grønne del af haven er der et væld af blomster, buske og frugttræer, som I kan gå rundt og beundre på de anlagte stier. Ydermere findes det nyere opførte arkitekttegnede haveskur med spændende detaljer og et drivhus der er med til at fuldende denne skønne have.
 
Kontakt os for fremvisning af denne skønne bolig på tlf: 4820 3040

Boligfakta

Gribskovvænget 31 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000688

Type: Villa

Kontantpris*7.495.000 kr
Udbetaling375.000 kr
Brutto39.259 kr
Netto31.441 kr
Ejerudgift pr. mdr.5.437,32 kr
Boligareal
172 m2
Kælderstr.
128 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1984
Grundstr.
1.276 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger