• Sagsnr.12160000700
  • Type:Ejerlejlighed
  • Boligareal51 m2
Bakkegade 29, st. th.-3400 Hillerød

kr. 1.695.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Indflytningsklar lejlighed i det centrale Hillerød

På Bakkegade 29 i midten af Hillerød møder I denne fortrinlige og indflytningsklare lejlighed, der i tillæg til sin attraktive beliggenhed også byder på en velproportioneret planløsning i form af blandt andet en lys, indbydende stue og et rummeligt soveværelse. Velkommen til.

I bosætter jer ganske fordelagtigt i byen, og fra jeres kommende adresse kan I se frem til korte afstande til alt, hvad I har brug for i hverdagen. Inden for en radius af omtrent 750 meter finder I således adskillige dagligvarebutikker, mens I samtidig er tæt på offentlig transport - det gælder både regionaltog, S-tog og bus. Hvad angår lokalområdets rekreative arealer skal særligt Slotssøen og Slotshaven fremhæves, ligesom flere store skovområder ligger i gåafstand.

Lejligheden er placeret i stueplan af en flot, klassisk rødstensejendom fra 1890. Facaden er dekoreret med nydelige gesimser, og dannebrogsvinduerne er sprossede. Inden døre fortsætter den gennemførte stil, og noget af det første, I vil bemærke, er det behagelige lysindfald, der strømmer ind ad ruderne.

Boligen indledes af stuen, der præsenterer sig med et lyst trægulv. I kraft af rummets størrelse er der adskillige indretningsmuligheder, og herfra er der videre forbindelse til en fordelingsgang, som leder til resten af hjemmets rum. Køkkenet er udført i et enkelt design med hvide låger, og badeværelset er forsynet med en bruseniche. Det hele afrundes af et soveværelse med tilhørende walk-in-closet.

Til ejendommen knytter sig endvidere egen parkeringsplads i gården, men den kan lige så vel bruges som en unik mulighed for at arrangere en terrasse foran lejlighedens køkkendør. Et skur og et kælderrum, begge velegnede til opbevaring, hører ligeledes til lejligheden.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Boligfakta

Bakkegade 29, st. th. - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000700

Type: Ejerlejlighed

Kontantpris1.695.000 kr
Udbetaling85.000 kr
Brutto6.975 kr
Netto5.951 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.321,14 kr
Boligareal
51 m2
Antal rum
2
Bygget / ombygget
1890 / 1979
Grundstr.
392 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger