• Sagsnr.12160000729
  • Type:Villa
  • Boligareal139 m2
Frederik VIIs Vej 10-3400 Hillerød

kr. 6.500.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Unik udsigtsvilla på ugeneret naturgrund

Glæd jer til en fremragende beliggenhed. Denne villa toner nemlig frem på en stor, ugeneret naturgrund for enden af en blind vej med vel nok én af Hillerøds højeste placeringer. Her har I en fantastisk udsigt over området, såvel som kort afstand til både natur, by og Frederiksborg Slot. Selve boligen er et Hjältevad Hus med stueplan og en super underetage, der vidner om gedigent håndværk fra vores naboland mod øst. Det hele afspejler grundigt vedligehold, originalitet og en spændende planløsning velegnet til et par eller en børnefamilie.

Fra adressen tager det ikke lang tid at nå til bymidtens mange tilbud, hvor SlotsArkaderne og den hyggelige gågade især kan fremhæves. Endnu tættere på finder I slottet og slotshaven, hvor den henrivende Barokhave uden tvivl imponerer jer. Offentlige transportmuligheder ligger desuden inden for gåafstand, mens institutioner og indkøb nås på cykel.

Tilbage på matriklen ankommer I via en lang, privat indkørsel og præsenteres for en nydelig facade i rødbrændte sten og vældige vinduespartier, som giver jer det bedste fra 1970’ernes byggeskik.

Det samme er tilfældet inden døre, idet det velholdte hjem har bevaret den oprindelige æstetik. Allerede fra entréen bemærker I de forskudte plan, der giver jer tre værelser og et badeværelse med kar i stueplanets nedre niveau, mens I på det øvre niveau har et køkken med spisestuen i forlængelse samt en rummelig dagligstue. Lysindfald og åben pejs er blandt højdepunkterne i dette hjerterum sammen med den direkte udgang til to solrige terrassemiljøer, der hæver sig over haven.

Underetagen karakteriserer sig ved den gode stand og et væld af anvendelsesmuligheder. Helt konkret får I et disponibelt rum, en sauna og et badeværelse såvel som et uundværligt bryggers.

Tilbage er nu blot den store naturgrund, der primært består af græsarealer og høje træer.

Boligfakta

Frederik VIIs Vej 10 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000729

Type: Villa

Kontantpris*6.500.000 kr
Udbetaling325.000 kr
Brutto33.605 kr
Netto26.913 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.776,39 kr
Boligareal
139 m2
Kælderstr.
65 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1977
Grundstr.
1.171 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger