• Sagsnr.12160000735
  • Type:Rækkehus
  • Boligareal89 m2
Solgt
Føllegårds Allé 21-3320 Skævinge

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Enderækkehus i ét plan centralt i Skævinge

Dette halve dobbelthus er placeret supercentralt i Skævinge by. Hjemmet kræver minimalt vedligehold og er med sit åbne opholdsmiljø og de to værelser både oplagt for den unge familie samt seniorerne.
 
Med adresse her har I kun en ganske kort gåtur til flere indkøbsmuligheder, ligesom I attraktivt tæt på har Skævinge Bibliotek og Skævinge Togstation, hvor I finder mange afgange til blandt andet København. Ved siden af boligkomplekset strækker sig grønne arealer med plads til gåture, og trænger I til mere natur, kan bilen fragte jer til enten Arresø eller Roskilde Fjord på omtrent et kvarter.
 
I kan se frem til et rigtig godt naboskab med rare, hjælpsomme mennesker, og grundejerforeningen er veldrevet. Til boligen hører en skøn gårdhave med overdækning af terrasse, og udearealet er her primært fliser og enkelt prydende beplantning. Ydermere er der havelåge og et isoleret skur med lås.
 
Inden døre får I en veldisponeret grundplan med gulvvarme overalt, og hvor hjertet er køkken-alrummet og stuen i direkte forbindelse. Her venter jer et vinkelkøkken med hvide fronter og ovn i ergonomisk arbejdshøjde, og alrummet beriges af et dejligt lysindfald mod både syd og vest. Inde i stuen er der snildt plads til både læsehjørnet og det bløde møblement, og så er det herfra, at terrassen tilgås. Begge værelser har indbygget skabsplads, og de udspringer fra fordelingsgangen sammen med badeværelset, som har bruseniche og vaskesøjle. Alt i alt er der tale om en overskuelig, tiltalende bolig med en fantastisk beliggenhed.
 
Lyder dette spændende, så kontakt os for en fremvisning i dag

Boligfakta

Føllegårds Allé 21 - 3320 Skævinge

Sagsnr. 12160000735

Type: Rækkehus

Boligareal
89 m2
Antal rum
3
Bygget / ombygget
2004
Grundstr.
157 m2
Energimærke
B

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger