• Sagsnr.12160000746
  • Type:Villa
  • Boligareal140 m2
Solparken 16 - Meløse -3320 Skævinge

kr. 2.495.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Familie villa med god og rummelig planløsning

På Solparken 16 lidt øst for Meløse og lidt vest for Hillerød, møder I denne hyggelige, lyse og velindrettede etplansvilla. Huset ligger på en børnevenlig og fredelig villavej i et område med mange børnefamilier, og hvor der ikke er langt til smuk natur. Gå en tur rundt om Arresø eller nyd den friske luft i de skove der ligger tæt på.
 
Hjemmet centrerer sig omkring det store opholdsrum med stue og køkken i ét. Køkkenet er gjort i et enkelt design med hvide fronter, og i stuesektionen strømmer det ind med lys. Derudover består boligen af 4 fire gode regulære værelser, 2 badeværelser og det hele afrundes af et praktisk bryggers med plads til overtøj og børnenes skoletasker.
 
Huset fremstår pænt og nydeligt holdt med indbyggede skabe og trægulve fra 2006, hvorunder der er lagt 200 mm isolering og ny dampspærre. Velkommen til.
 
Umiddelbart foran stuen venter en skøn overdækket terrasse, og i haven er der masser af plads til familiens yngste at lege på og ønsker I derudover er der boldbane, en legeplads og en kælkebakke, som en del af grundejerforeningens fællesarealer. Fra jeres kommende adresse er det let at komme omkring. Det, I skal bruge i hverdagen, eksempelvis skole, pasningstilbud og indkøb, nås inden for en radius af cirka fire kilometer, mens det kun tager 5 min at komme til motorvejen, hvorved I kan komme til København på rekordtid. I en radius af ti minutters køretur finder I både Hillerød, Ølsted, Frederiksværk og Slangerup og Skolebussen til Kornmarkskolen kører tæt på.
 
Boligen opvarmes med nyere oliefyr og i modsætning til gasfyr  prisbillige 
 
Er din egne bolig endnu ikke solgt, er sælger åben for mageskifte med bolig i Skævinge - ring og hør nærmere! 

Boligfakta

Solparken 16 - 3320 Skævinge

Sagsnr. 12160000746

Type: Villa

Kontantpris*2.495.000 kr
Udbetaling125.000 kr
Brutto14.408 kr
Netto11.368 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.757,73 kr
Boligareal
140 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1967
Grundstr.
785 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger