• Sagsnr.12160000757
  • Type:Villa
  • Boligareal217 m2
Ørnevej 10-3400 Hillerød

kr. 5.750.000

Henrik Høegh

Partner & Ejendomsmægler, MDE

Fantastisk villa på lille lukket vej - tæt på både indkøb og bus

Velkommen til Ørnevej 10, beliggende på en meget fredelig og børnevenlig vej, i et særdels attraktivt kvarter. Villaen fremstår lys og indflytningsklar og med sine 217 kvm, egner den sig til den pladskrævende familie, og den rummer blandt andet et forældresoveværelse og tre lyse værelser samt 2 badeværelser.
 
Udenfor får I en pragtfuld oplevelse med flere skønne terrasser, og et rigtig charmerede lysthus.Ejendommen er løbende moderniseret og opdateret. Beliggende få hundrede meter til indkøb, og det tager fem minutter at cykle til Ålholmskolen/Hillerødholmskolen og 10 minutter til Hillerød centrum. Byen byder desuden på gode idrætsfaciliteter, og halvanden kilometer fra matriklen finder I frodige skovområder.
 
Indenfor mødes I af en stilfuld bolig med kvalitetsmaterialer, flotte skibsplankegulve fra triptrap og et smukt trappeforløb i mahogni til første sal. I stueplan er køkkenet indrettet med lækre Uno Form elemeter og er forsynet med Scholtes ovn og kogeplader. Spisestuen har skydedøre til terrasse og god plads til et stort spisebord, I kan samles om. Stuen med flot pejs har ligeledes skydedøre til terrasse. De mange kvadratmeter kan nemt indrettes med et stort sofaarrangement og eksempelvis et læsehjørne med et par lænestole.Boligen tilbyder hele 2 badeværelser - det ene ligger i stueplan, mens det andet er på førstesalen og har sauna. Badeværelset i stueetagen er Unoform og har bruseniche med forhøjet kant, så den kan fungere som badekar for børn. På første sal finder I ligeledes børneværelserne, hvor tre af dem har indbyggede skabe, samt forældre soveværelset, der har en dobbelt glasdør med fransk altan.Den flot anlagte have byder på æbletræer, duftende syrener samt et springvand. Og mens lysthuset kan rumme otte personer, er der plads på terrasserne til at nyde sommeren omkring et havebord.Denne villa skal ses.
 
Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Boligfakta

Ørnevej 10 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000757

Type: Villa

Kontantpris*5.750.000 kr
Udbetaling290.000 kr
Brutto30.016 kr
Netto24.039 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.479,44 kr
Boligareal
217 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
1901 / 1975
Grundstr.
1.115 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger